Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdny pár prežíva obrovskú radosť: Náhradná matka im vynosila vytúžené bábätko!

Chrissy Teigen, John Legend Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen, John Legend (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spevák John Legend (44) a modelka Chrissy Teigen (37) tvoria jeden z najznámejších párov sveta a v poslednom období prežívajú mimoriadne šťastné obdobie. Začiatkom tohto roka sa im totiž narodila dcéra Esti a počas včerajšieho dňa všetkých fanúšikov šokovala správa o tom, že sa dvojici narodilo ďalšie dieťa.

V januári tohto roka prežili John Legend a Chrissy Teigen jeden z najkrajších dní ich života. Americká modelka totiž priviedla na svet ich tretie dieťa a obaja tak prežívali obrovskú radosť. Tá je však teraz ešte väčšia.

Počas včerajšieho dňa totiž na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram informovali o tom, že sa im len 5 mesiacov po dcére Esti narodilo ďalšie dieťa. Ich syna, ktorému dali meno Wren Alexander Stephens, vynosila náhradná matka.

Teigen priznala, že táto myšlienka vznikla po tom, ako v roku 2020 prišli o ich nenarodeného synčeka. „Po tom, ako sme prišli o Jacka, som si nemyslela, že budem schopná ešte vynosiť dieťa. Z mojej mysle som vytesnila veľmi veľa myšlienok, ale jedna mi zostala. Viem, že všetci moji blízki chceli spraviť všetko preto, aby som si tým už nikdy nemusela prejsť. V roku 2021 sme sa skontaktovali s agentúrou a chceli sme mať ešte 2 deti," napísala modelka.

Okrem toho svojim fanúšikom prezradila, že jej snom bolo mať 4 deti, čo sa jej teraz splnilo. Wren sa narodil 19. júna a obaja šťastní rodičia počas včerajšieho dňa zverejnili prvé zábery ich najmladšieho potomka, z ktorého sa očividne teší celá rodina.

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu