Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna kráska si dala spraviť testy DNA: ŠOK! Po svete behá jej identické dvojča

Chrissy Teigen a John Legend Zobraziť galériu (2)
Chrissy Teigen a John Legend (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neverila vlastným očiam! Slávna modelka Chrissy Teigen (37) sa so svetom ochotne delí o svoje súkromie. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram zdieľa nielen radosti, ale aj starosti každodenného života. Aktuálne sa fanúšikom zverila, že si dala spraviť testy DNA a výsledok ju poriadne zaskočil.

Trojnásobná mamička a niekdajšia modelka sa po absolvovaní testu dozvedela, že má identické dvojča. Avšak zdá sa, že nie všetko je tak, ako to na prvý pohľad vyzerá...


Prečítajte si tiež: Šokujúce PRIZNANIE slávnej modelky: S deťmi jej pomáhajú 4 pestúnky!


Chrissy v úvode videa zdôraznila, že počas uplynulého roka sa viac zameriava na svoje zdravie. V rámci toho sa usiluje zistiť viac aj o svojej rodine a iných dôležitých záležitostiach. Terapeut jej v súvislosti s tým odporučil, aby podstúpila test DNA.  

Modelka dlho neváhala a z výsledkov bola poriadne v šoku. Zistila totiž, že má dvojča, ktoré má iniciály BB. „Zavolala som otcovi a pýtala som sa ho, či videl, ako vychádzam z maminej vagíny a či sme boli dve,” prezradila vo videu Teigen, ktorú otec ubezpečil, že skutočne nemá dvojičku. 

Celú kauzu s podarilo vyriešiť až jej sestre. Tá Chrissy pripomenula, že ona sama už predsa takýto test absolvovala pod pseudonymom. „Moje identické dvojča som teda ja sama,” uzavrela kráska, ktorá sa sama na sebe celkom pobavila. 

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu