Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská tragédia: Známy spevák a jeho manželka prišli o bábätko... Srdcervúca FOTO a slová plné bolesti!

 Známy spevák a jeho manželka prišli o bábätko! Zobraziť galériu (4)
Známy spevák a jeho manželka prišli o bábätko! (Zdroj: Instagram Ch.T.)

LOS ANGELES - Prežívajú najhoršie obdobie vo svojich životoch. Len pred dvomi dňami sa krásna modelka a jej manžel podelili o prvé detaily očakávania tretieho dieťatka, stačilo zopár hodín a obrovskú radosť vystriedala bolesť. Reč je o spevákovi Johnovi Legendovi a jeho manželke Chrissy Teigen, ktorí prišli o bábätko.

Dvojica očakávala chlapčeka, ktorému dal slávny spevák "pracovné" meno Jack. Kráska však z ničoho nič začala nekontrolovateľne krvácať a museli ju okamžite hospitalizovať. Lekári potom zistili, že má slabú placentu. Lenže strata krvi bola obrovská a aj napriek tomu, že začala okamžite dostávať transfúzie, bábätko sa už nepodarilo zachrániť. O tom, čo sa stalo, informovala svojich priaznivcov sama Chrissy, ktorá na svojom Instagrame zverejnila srdcervúci záber. 

Galéria: Chrissy Teigen s manželom Johnom Legendom
Chrissy Teigen a John Legend prišli o bábätko
Zobraziť galériu (4)
Chrissy Teigen a John Legend prišli o bábätko  (Zdroj: SITA/Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

„Sme v šoku a prežívame takú obrovskú bolesť, o ktorej len počúvate, takú, ktorú sme až doteraz nepocítili. Nebolo možné zastaviť krvácanie a dať tak bábätku potrebné živiny, napriek množstvu krvi, ktorú mi podali. Nestačilo to. Pre mená detí sme sa vždy rozhodli na poslednú chvíľu, keď už boli na svete, predtým, než sme odišli z nemocnice. Z nejakého dôvodu sme však tohto malého v mojom bruchu začali volať Jack. Pre nás bude vždy Jack. Jack sa tak úpenlivo snažil, aby bol súčasťou našej rodiny, a vždy bude, navždy,” napísala kráska, ktorá má s Johnom dve deti a na ďalšieho člena rodiny sa neskutočne tešili. 

V príspevku, ktorý napísala, poslala do neba aj odkaz svojmu zosnulému dieťatku. „Jackovi – je mi tak veľmi ľúto, že prvé chvíle tvojho života sprevádzali toľké komplikácie a nedokázali sme ti dať domov, ktorý si potreboval na prežitie. Vždy ťa budeme ľúbiť,” dodala Chrissy, ktorá na záver napísala aj to, že verí, že vďaka svojej milujúcej rodine a ich láske toto nešťastie spoločne prekonajú. 

Chrissy na svojom Instagrame zverejnila srdcervúci záber
Zobraziť galériu (4)
Chrissy na svojom Instagrame zverejnila srdcervúci záber  (Zdroj: Instagram Ch.T.)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu