Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odvážna FOTO promi tehuľky: Bez podprsenky pyšne predvádza bruško!

Kaley Cuoco Zobraziť galériu (4)
Kaley Cuoco (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Klop, klop, klop, Penny! Obľúbenej herečke Kaley Cuoco (37) už dieťatko pomaly klope na bruško. Jeho príchod na svet je totiž každým dňom bližšie. Sympatická herečka sa netají tým, že sa jej má narodiť dcérka a z guľatého bruška má ozaj radosť. Dokazujú to aj zábery, ktoré zverejňuje na sociálnej sieti Instagram.

Kaley Cuoco a Tom Pelphrey sa už čochvíľa stanú rodičmi. Aj keď mnohé celebrity zvyknú detaily týkajúce sa tehotenstva tajiť, oni dvaja sa netaja tým, že budú mať dievčatko. S fanúšikmi sa delia tiež o zaujímavé momentky zo súkromného archívu. 

Sympatická blondínka si guľaté bruško celkom užíva a má pokojne tehotenstvo, počas ktorého sa cíti dobre. V uplynulých dňoch si dopriali spoločnú dovolenku v exotike, kde vzniklo aj viacero zaujímavých záberov. 

Pozornosť si zaslúži napríklad fotka, na ktorej je seriálová Penny bez podprsenky a rozopnuté košeľové šaty odhaľujú jej guľaté bruško. „Mám pocit, že si každým dňom krajšia a priam žiariš. Budete mať určite krásne a múdre dieťatko,” znejú vybrané z pochvalných komentárov. 

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu