Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VEĽKÁ BOLESŤ hviezdnej herečky: V priebehu roka prišla až o troch milovaných psov!

Kaley Cuoco
Kaley Cuoco (Zdroj: Instagram K.C.)

LOS ANGELES - Len, ten kto niekedy prišiel o domáceho miláčika, dokáže pochopiť, ako veľmi táto strata bolí. Pre mnohých sa totiž stávajú platnými členmi rodiny. Herečka Kaley Cuoco (38), známa napríklad vďaka účinkovaniu v seriáli Teória veľkého tresku, sa v týchto dňoch musela navždy rozlúčiť už s tretím chlpáčom.

„Pri strate tohto úžasného stvorenia som plakala najviac za celú dobu. Posledný rok sme museli utratiť troch psov. Toto ma prinútilo zamyslieť sa nad tým,” uviedla v úvode príspevku na sociálnej sieti Instagram známa blondínka. 

Followerom zároveň priblížila, že Blue mal veľmi výnimočný vzťah s jej partnerom Tomom. Boli jednoducho dokonalá dvojica. „Môj prvý rok s nim bol pomerne ťažký. Nemal ma rád tak, ako miloval Toma. To som doposiaľ nikdy nezažila, lebo mňa milujú všetky psy,” pokračovala vo svojom rozprávaní. Potom si uvedomila, že pes sa o svojho pána jednoducho nechcel deliť. Že ho miluje tak veľmi, ako ona a že ho tiež chce mať len pre seba.

„Po nejakej dobe si Blue konečne uvedomil, že sme rodina a držíme spolu. Niečo sa zmenilo a on bol úžasný. Všetkých nás ochraňoval a bol vždy v strehu,” uviedla Kaley. Zároveň vyzdvihla aj to, aký krásny bol jeho vzťah k dcérke Matilde a aký k nej bol jemný a milý. 

Herečka sa tiež prihovorila tým jedincom, ktorí si prešli podobnou stratou. „Máme také šťastie, že nás zvieratá milujú. Sú to dary zhora a my sme dostali tú česť opatrovať ich na tejto zemi. Byť ich hlasmi. Naučiť naše deti, ako sa k nim správať a ako ich milovať,” uzavrela. 

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu