Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Penny z Big Bang Theory v strachu o miláčika: TÁTO RASTLINA mu narobila problémy... Náročná OPERÁCIA!

Kaley Cuoco trápili zdravotné problémy jej miláčika. Zobraziť galériu (8)
Kaley Cuoco trápili zdravotné problémy jej miláčika. (Zdroj: Instagram K.C.)

LOS ANGELES - Penny z Teórie veľkého tresku, herečka Kaley Cuoco (37), je známou milovníčkou zvierat. Štvornohých miláčikov má doma niekoľko. Aktuálne jej však jeden z nich narobil obrovské starosti. Dva mesiace totiž nevedela prísť na to, čo je príčinou jeho zdravotných problémov. A konečne na to prišla - kvôli tejto rastline skončil na operačnom stole!

Predposledný marcový deň sa z herečky Kaley Cuoco, ktorú fanúšikovia poznajú predovšetkým ako Penny z Teórie veľkého tresku, stala mama dcérky Matildy. Radostné obdobie však prekazili zdravotné problémy jedného z jej štvornohých miláčikov. Plavovláska je známou milovníčkou zvierat a posledné dva mesiace nevedela prísť na to, čo jej psíka Kinga trápi. 

Drobná čivava dokonca musela podstúpiť náročnú operáciu. „Posledné dva mesiace sme sa snažili zistiť, čo je s našim Kingom zle. Bol vážne chorý a nič nefungovalo. Mnoho veterinárnych vyšetrení, operácií a nekonečných liekov. Nakoniec sa našiel odborník, ktorý našiel 2 z tohto v tele, chvíľu predtým, čo by prepichli srdce,“ prezradila Cuoco na Instagrame. 

Penny z Big Bang
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram K.C.)

Zdravotné problémy psíkovi spôsobila rastlina, ktorá sa na u nás nazýva Osť alebo Osina. „Je na tom už oveľa lepšie, ale ako môžete vidieť, má veľa stehov z komplikovanej operácie,“ napísala k fotke. „Upozorňujem tiež, že Osiny musia byť chirurgicky odstránené. Neuzdravia sa sami od seba!“ dodala seriálová Penny. Na spomínanú rastlinu, ktorá sa na Slovensku bežne vyskytuje, upozorňuje aj veľa veterinárov. 

Suché a pichľavé osiny vedia zvieratám narobiť veľkú šarapatu. Kúsky rastliny môžu totiž prehltnúť, vdýchnuť či preniknúť cez oči, uši alebo pokožku. Dávajte na svojich miláčikov pozor!

Penny z Big Bang
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram K.C.)

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu