Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi mamička opäť v spoločnosti: Pár dní po pôrode vyzerá FANTASTICKY!

Kaley Cuoco s dcérkou Matildou Zobraziť galériu (10)
Kaley Cuoco s dcérkou Matildou (Zdroj: Instagram K.C.)

LOS ANGELES - Celá žiari! Herečka Kaley Cuoco (37) sa koncom marca stala prvýkrát mamičkou. Dcérke spoločne s partnerom dali meno Matilda a hviezda seriálu Teória veľkého tresku sa netajila tým, že je to pre ňu zázrak. V týchto dňoch zvítala novopečená mamina do spoločnosti a vyzerala jednoducho úžasne.

Kaley Cuoco, ktorá si mnohých priaznivcov získla ako predstaviteľka krásnej Penny v seriáli Téoria veľkého tresku, nemala príliš šťastie v láske. Za sebou má dve nevydarené manželstva. Vyzerá to ale tak, že v hercovi menom Tom Pelphrey našla toho pravého. 

Dvojici sa totiž 30. marca narodila dcérka Matilda. S radostnou novinkou sa Kaley pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram a svetu dokonca ich princezničku hrdo ukázala. 

V stredu večer si seriálová Penny odbehla od rodičovských povinností do spoločnosti. Prišla totiž podporiť svojho partnera na premiéru seriálu Love and Death, v ktorej Tom účinkuje. Kaley mala na sebe modré šaty voľného strihu a samozrejmosťou bola dokonale upravená vizáž. 

Tom Pelphrey a Kaley Cuoco
Zobraziť galériu (10)
Tom Pelphrey a Kaley Cuoco  (Zdroj: SITA)

Ešte pred tým, než sa novopečení rodičia vybrali do spoločnosti, tak si stihli spraviť spoločné fotky so svojou rozkošnou princezničkou. Pochválil sa nimi samotný otecko na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Kaley Cuoco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu