Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Penny z Teórie veľkého trestu PORODILA: Zverejnila FOTO priamo z pôrodnice!

Kaley Cuoco sa stala mamou krásnej dcérky. Zobraziť galériu (2)
Kaley Cuoco sa stala mamou krásnej dcérky. (Zdroj: Instagram K.C.)

LOS ANGELES - Penny z Teórie veľkého tresku, herečka Kaley Cuoco (37), prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Po prvýkrát sa totiž stala mamou. 30. marca 2023 priviedla na svet dcérku, ktorej s partnerom dali krásne meno Matilda. Správu fanúšikom oznámila fotkami priamo z pôrodnice!

V októbri minulého roka sa Kaley Cuoco, ktorú verejnosť vníma predovšetkým ako Penny z Teórie veľkého tresku, pochválila správou, že čaká svoje prvé dieťatko. A tak, ako svojich fanúšikov informovala o svojom požehnanom stave, tak im hneď oznámila aj to, že sa už stala mamou. 

Dievčatko sa vypýtalo na svet predposledný marcový deň - 30. 3. 2023 a rodičia jej dali krásne meno Matilda. „Predstavujeme Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové svetlo nášho života!“ napísala šťastná Kaley k niekoľkým fotkám svojho malého pokladu, ktoré nafotila ešte v pôrodnici. 

„Sme nadšení a vďační za tento malý zázraj. Ďakujeme lekárom, sestričkám, rodine a priateľom, ktorí nám za posledné dni nesmierne pomohli. Sme neskutočne požehnaní,“ pokračovala slovami vďaky. A krásne vyznanie napísala aj svojmu partnerovi: „Tommy, nemyslela som si, že by som sa do teba mohla ešte viac zamilovať, ale zamilovala som sa.“

Gratulujeme!

Viac o téme: Kaley CuocoTeória veľkého tresku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu