Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Samovražda známeho DJ-a (†40) otriasla svetom šoubiznisu: Prvé slová zdrvenej ženy!

Stephen ‘Twitch’ Boss Zobraziť galériu (2)
Stephen ‘Twitch’ Boss (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Počas minulého týždňa zasiahla svet šoubiznisu smutná správa. Známy DJ Stephen Boss (†40), ktorý sa preslávil aj účinkovaním v The Ellen DeGeneres Show, totiž spáchal samovraždu. Veľký šok to bol hlavne pre jeho rodinu. S manželkou vychovával tri deti a dokonca plánovali ďalšieho potomka. Mladá vdova aktuálne na sociálnych sieťach zverejnila odkaz, ktorý vháňa slzy do očí.

Prvotným informáciám o tom, že Boss spáchal samovraždu nechcel nikto uveriť. Vyšetrovanie však potvrdilo, že ‘tWitch’, ako znela jeho prezývka, podľahol strelnému zraneniu hlavy, ktoré si spôsobil sám.

Náročným obdobím si momentálne prechádza hlavne jeho manželka Allison Holker, ktorá zostala na výchovu ich troch spoločných detí sama. Svojmu manželovi poslala prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram krátky, ale o to dojemnejší odkaz.

„Môj jediný. Moje srdce je plné bolesti. Veľmi nám chýbaš," napísala Holker. Pod týmto príspevkom jej vyjadrilo podporu mnoho fanúšikov, ale aj niekoľko známych osobností, ktoré s Bossom spolupracovali na tvorbe The Ellen DeGeneres Show.

„Tvojim smerom momentálne prúdi veľmi veľa lásky. Dúfam, že to cítiš," napísala samotná DeGeneres. K nej sa pridal aj televízny producent Andy Lassner. „Posielam ti veľa lásky. Sme s tebou," doplnil.

Stephen ‘Twitch’ Boss
Zobraziť galériu (2)
Stephen ‘Twitch’ Boss  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Stephen Boss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu