Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Detaily smrti známeho DJ-a (†40): TU si siahol na život... So ženou oslávili výročie a plánovali ďalšie dieťa!

Stephen ‘tWitch’ Boss Zobraziť galériu (3)
Stephen ‘tWitch’ Boss (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nepochopiteľná tragédia! Včera obleteli médiá mimoriadne smutné správy. A to, že si 40-ročný tanečník, DJ a producent Stephen “tWitch” Boss siahol na život. Za zosnulým smútia nielen mnohé celebrity a fanúšikovia, ale najmä jeho milovaná manželka a ich tri deti.

Príčina smrti je známa a polícia už ukončila vyšetrovanie. Dohady o tom, že Stephen ‘tWitch’ Boss spáchal samovraždu strelným poranením do hlavy sa potvrdili. Informovali o tom viaceré zahraničné médiá s tým, že tiež vylúčili cudzie zavinenie. 

Viaceré portály tiež v súvislosti s tragédiou priniesli detaily toho, čo sa v osudných okamihoch dialo. Stephen odišiel z domu v pondelok v noci a presunul sa do motela, ktorý je od jeho domu vzdialený zhruba 15 minút pešou chôdzou. Zamestnanec hotela pre TMZ uviedol, že nepôsobil vôbec dojmom, že ho niečo trápi. 

Jeho telo našla v utorok dopoludnia chyžná, ktorá upratovala izby. Keď klopala na dvere tej jeho, nikto sa neozýval. Vošla dnu, aby vyniesla smeti a po príchode do kúpeľne sa jej naskytol desivý pohľad. Bola plná krvi a v nej mŕtve telo mladého muža. „Veľmi sa zľakla. Nič také sa doposiaľ u nás nestalo,” uviedol v súvislosti s tým manažér motela. 

Detaily smrti známeho DJ-a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Blízki a priatelia zosnulého si jeho konanie nedokážu vysvetliť. Spoločne s manželkou Allison pred pár dňami oslávili 9. výročie sobáša. Zhruba pred mesiacom v jednom z rozhovorov povedal že dokonca uvažujú o ďalšom spoločnom potomkovi. Dvojica mala spolu 6-ročného syna Maddoxa, 3-ročnú dcéru Zaiu a 14-ročnú Weslie, ktorú má Allison z predošlého vzťahu a Stephen si ju osvojil.

VIDEO: Nič nenasvedčovalo tomu, že by bol Stephen nešťastný. Takto spoločne s manželkou Allison pred pár dňami tancovali. 

„Stále bol tým istým veselým a usmievavým človekom, ako vždy. Neboli tu žiadne indície, že by niečo nebolo v poriadku,” uviedol pre Daily Mail Steephenov starý otec Eddy, ktorý s nim naposledy hovoril v sobotu. Krátko pred smrťou mu ale poslal správu, v ktorej mu napísal, že ho ľúbi...

FOTO: Pred pár dňami Stephen verejne gratuloval svojmu starému otcovi k narodeninám. 

Viac o téme: Stephen “tWitch” BossStephen Boss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu