Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Meghan chcela spáchať samovraždu: Slová Harryho trhajú srdce!

Meghan Zobraziť galériu (5)
Meghan (Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Bol úplne na dne! Dokument z dielne Netflixu s názvom Harry & Meghan je škandalózny a vyvoláva búrlivé diskusie. Medzi mimoriadne emotívne okamihy rozhodne patrí pasáž, v ktorej princova manželka hovorí o tom, že bola taká zúfala, že uvažovala nad samovraždou.

Médiá sú plné správ o šokujúcom dokumente odídencov z kráľovskej rodiny. Tá doposiaľ vôbec nekomentovala ich tvrdenia a je dosť pravdepodobné, že sa k žiadnemu z obvinení ani vyjadrovať nebudú. 

V dokumente dostala priestor aj matka bývalej herečky - Doria Ragland. Tá neudržala slzy, keď hovorila o tom, ako svoju dcéru nemohla ochrániť. Meghan totiž v čase, keď žila v Británii, bola taká zúfala, že chcela dobrovoľne odísť z tohto sveta. „To, že mala samovražedné myšlienky, že tu nechcela byť... Pre matku nie je jednoduché toto počuť. A ja som jej nedokázala pomôcť,” poznamenala Doria, ktorá teraz žije v blízkosti svojej dcéry, jej rodiny a so všetkým im pomáha. 

Meghan chcela spáchať samovraždu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Meghan k týmto pochmúrnym myšlienkam vraj prišla kvôli silnému tlaku médií a preto, lebo ju ničil život v kráľovskej rodine. „Mala som pocit, že to všetko skončí, keď tu už nebudem,” povedala k tomu tmavovláska. Harry sa netají tým, že keď sa mi milovaná manželka s tým priznala, bol na dne. „Nikdy som si nemyslel, že to zájde až tak ďaleko. A keď to zašlo, cítil som zlosť a hanbu. Nevyrovnával som sa s tým práve najlepšie,” uviedol. 

Meghan chcela spáchať samovraždu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarry & Meghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu