Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V dome Roberta De Nira vyčíňala drzá zlodejka: Polícia ju našla, ako kradne vianočné darčeky!

Robert De Niro Zobraziť galériu (11)
Robert De Niro (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Známy americký herec Robert De Niro (79) takmer prišiel o svoje vianočné darčeky. Do jeho domu v New Yorku sa totiž vlámala sériová zlodejka, ktorá sa zamerala práva na to, čo mal tento umelec pod stromčekom. Našťastie ju v tom čase už sledovala polícia a nakoniec ju pristihli priamo pri čine.

Oscarový herec prežil v New Yorku takmer celý svoj život. To, čoho svedkom bol počas noci z nedele na pondelok, sa mu však ešte nestalo. De Niro totiž počas spánku počul divné zvuky, kvôli ktorým prišiel do obývačky. 

Robert De Niro
Zobraziť galériu (11)
Robert De Niro  (Zdroj: SITA)

Tam videl, ako muži zákona zatýkajú neznámu ženu. Ako sa nakoniec ukázalo, páchateľkou bola 30-ročná Shanice Aviles, ktorá bola v minulosti zatknutá už 26-krát. Našťastie pre herca, jeho dom nebol jej prvou zastávkou počas noci.

Už predtým sa pokúšala vlámať do niekoľkých budov, čo si našťastie všimla polícia. Tá začala túto známu zlodejku sledovať. Nakoniec ju prichytili priamo pri čine. V umelcovej obývačke ju našli, ako berie darčeky z pod jeho vianočného stromčeka a v ruke mala jeho iPad.

Podľa informácii magazínu New York Post ju už stihla polícia aj obviniť. De Niro bol v čase krádeže v dome aj so svojou dcérou. Ani jednému sa našťastie nič nestalo aj vďaka okamžitému zásahu polície.

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu