Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ŠOKUJÚCE obvinenia slávneho herca: Bol vodcom nebezpečného kultu a zneužíval mladé dievčatá... Skončil za mrežami!

Nathan Chasing Horse Zobraziť galériu (4)
Nathan Chasing Horse (Zdroj: pixabay.com)

LAS VEGAS - Na krku má niekoľko vážnych obvinení. Americký herec Nathan Chasing Horse (46), ktorý sa preslávil vo filme Tanec s vlkmi, mal totiž viac ako dve dekády zneužívať viacero maloletých dievčat a takisto mal byť vodcom kultu The Circle, prostredníctvom ktorého ich k sebe lákal.

Nathan Lee Chasing His Horse, ako znie jeho celé meno, si spravil meno hlavne vďaka filmu Tanec s vlkmi, ktorý sa v roku 1991 dočkal Oscara za najlepšiu réžiu. V ňom si zahral po boku tých najväčších hereckých mien, ako je napríklad Kevin Costner.

Nathan Chasing Horse sa preslávil vo filme Tanec s vlkmi
Zobraziť galériu (4)
Nathan Chasing Horse sa preslávil vo filme Tanec s vlkmi  (Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer- Studios)

Momentálne však svoj čas trávi za mrežami. Tam sa dostal po tom, čo do jeho domu vtrhla jednotka SWAT kvôli podozreniam z toho, že zneužíval niekoľko maloletých dievčat, ktoré boli mladšie ako 16 rokov. 

Podľa policajných záznamov, ktoré citovala tlačová agentúra AP, mal byť zároveň vodcom kultu The Circle, ktorého členovia verili, že Chasing Horse má nadprirodzené schopnosti, vďaka čomu k sebe lákal maloleté dievčatá, ktoré následne zneužíval.

Nathan Chasing Horse
Zobraziť galériu (4)
Nathan Chasing Horse  (Zdroj: SITA)

Herca zatkli v jeho dome neďaleko Las Vegas, kde býval spolu s piatimi manželkami. S tými sa zosobášil v čase, keď ešte neboli plnoleté a väčšinou išlo o dcéry členov spomínaného kultu, ktoré umelcovi ponúkli.

Viac o téme: Nathan Chasing Horse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu