Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tento foter je lotor! Čerstvý otec De Niro (79) v spoločnosti… Toto prezradil o 7. dieťati

Robert De Niro Zobraziť galériu (10)
Robert De Niro (Zdroj: TASR/Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

LOS ANGELES - Rozhovor Roberta De Nira (79), v ktorom nečakane priznal narodenie svojho ďalšieho potomka, sa včera začal šíriť sociálnymi sieťami a médiami doslova rýchlosťou svetla. Medzičasom však už herec stihol prezradiť aj prvé detaily o svojom najmladšom dieťati.

Včera sme vás na Topkách informovali o tom, že sa Robert De Niro stal po 7-krát otcom. Okamžite po zverejnení tejto informácie sa začalo špekulovať o detailoch, ako sú pohlavie či to, kto je matkou dieťatka.

Tieto detaily sú však stále nejasné. Keď však ale včera zavítal na slávnostnú premiéru filmu About My Father, v ktorom si tiež zahral, sústredila sa na neho všetká pozornosť. A otázky sa pochopiteľne týkali tejto krásnej novinky.

DeNiro magazínu Page Six napríklad prezradil, že nešlo o žiadnu náhodu. Na otázku, či bolo to, že sa stane znova otcom, pre neho prekvapením, odpovedal oscarový herec jednoznačne. „Nie. Akoby som mohol takúto vec nenaplánovať?" povedal vitálny herec. Matkou jeho najmladšieho potomka je 46-ročná Tiffany Chen. 

Robert De Niro na premiére filmu About My Father
Zobraziť galériu (10)
Robert De Niro na premiére filmu About My Father  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu