Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čerstvý 7-násobný otecko Robert De Niro (79): PRVÉ FOTO novorodenej dcérky... Takéto dostala meno!

Robert De Niro je 7-násobným otcom. Zobraziť galériu (3)
Robert De Niro je 7-násobným otcom. (Zdroj: TASR/Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

LOS ANGELES - Len pred pár dňami sa náhodou prevalilo, že zo 79-ročného Roberta De Nira je čerstvý 7-násobný otecko. Medzi rečou to prezradil v jednom z rozhovorov. A už žiadne tajnosti okolo novorodenca nerobí. Prezradil meno, dátum narodenia a... Zverejnil aj prvé foto svojej dcérky!

Robert De Niro je už 7-násobným otcom. Do pondelka to však verejnosť vôbec netušila. Oscarový herec totiž svoju veľkú novinku prezradil len tak medzi rečou počas rozhovoru. A už o svojom najnovšom potomkovi prezradil aj viac. Urobil tak počas telefonátu moderátorke CBS Mornings Gayle King.

Ako potvrdil, mamičkou dcérky je, tak ako sa predpokladalo, jeho priateľka Tiffany Chen. Dievčatko sa narodilo vo štvrtok 6. apríla, vážilo 3,79 kg a rodičia jej dali krásne meno Gia Virginia Chen-De Niro. Herec tiež prezradil, že bábätko bolo plánované. „Priviedla ju sem láska,“ povedal Robert počas telefonátu Gayle. A podelil sa aj o fotku novorodenca. 

Čerstvý 7-násobný otecko Robert
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CBS)

Okrem Gii Virginie má De Niro ďalších 6 detí: Drenu (51) a Raphaela (51) s bývalou manželkou Diahnne Abbott, Elliota (25) a Helen (11) s bývalou manželkou Grace Hightower a dvojičky Aarona a Julian (27) s bývalou priateľkou Toukie Smith.

Robert De Niro potvrdil, že matkou jeho 7. potomka je Tiffany Chen
Zobraziť galériu (3)
Robert De Niro potvrdil, že matkou jeho 7. potomka je Tiffany Chen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Robert De Niro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu