Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi modelka v úsporných bikinách: BOŽSKÁ FIGÚRA… Kardashiankam šliape na päty!

Anastacia Stassie Karanikolaou ohurovala na mexickej pláži. Zobraziť galériu (2)
Anastacia Stassie Karanikolaou ohurovala na mexickej pláži. (Zdroj: Profimedia)

MEXIKO - Najlepšia kamarátka Kylie Jenner, modelka a influencerka Anastacia Stassie Karanikolaou, strávila sviatok Vďakyvzdania na pláži Cabo San Lucan v Mexiku. A stihli ju pri tom nafotiť miestni paparazzi. Oblečené mala limetkovo zelené bikiny... No viac pozornosti pútala jej božská figúra. Veď pozrite, Kardashiankam šliape na päty!

Anastacia Stassie Karanikolaou sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka kamarátstvu s najmladšou "Kardashiankou" - Kylie Jenner. Práve toto priateľstvo jej zabezpečilo záujem médií a paparazzov, ktorí ju sledujú na každom kroku. Aktuálne ju vystopovali aj na dovolenke v Mexiku. 

Sviatok vďakyvzdania modelka a influencerka strávila na pláži luxusného hotela Nobu v Cabo San Lucas. A verejnosť hneď obletela séria jej fotiek v plavkách. Fotografi ju zachytili v limetkovo zelených bikinách pri slnení na schodoch, ale aj pri šantení v piesku a fotení. 

No viac ako jej aktivity určite zaujme jej božská postava. Ženské krivky v tvare presýpacích hodín sa odjakživa považovali za najviac sexi a hrdia sa nimi aj spomínané Kardashianky. No a tmavovláska im svojou figúrou začína šliapať na päty. Veď pozrite sami!

Sexi modelka v úsporných
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anastacia Stassie Karanikolaou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu