Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Červená PROVOKÁCIA sexi modelky: To sú nohavice či silónky? Presvitá jej celý ZADOK!

Stassie Karanikolaou provokovala v červenom outfite. Zobraziť galériu (4)
Stassie Karanikolaou provokovala v červenom outfite. (Zdroj: Profimedia)

HOLLYWOOD - Býva už akýmsi zvykom, že svetové hviezdy sa stoj čo stoj snažia v spoločnosti zaujať. Netýka sa to však len červeného koberca... Americká modelka a influencerka Anastasia "Stassie" Karanikolaou strhávala na seba pohľady aj počas večere s kamarátmi. Celá zahalená v červenej a z čipkovaných nohavíc jej presvital celý zadok!

Anastasia Karanikolaou, známa pod prezývkou Stassie, je americkou modelkou a influencerkou. Do povedomia širokej verejnosti sa však dostala najmä ako jedna z najlepších kamarátok najmladšej Kardashianky, Kylie Jenner. A to jej zabezpečilo záujem médiá a paparazzov. 

Tí ju aktuálne vystopovali na večeri v podniku Catch Steak La restaurant vo východnom Hollywoode, kam si zašla s kamarátmi. No všimnúť si ju nebolo také ťažké - na sebe mala totiž kompletne červený outfit, ktorý strhával pohľady všetkých prítomných. 

No nie len vďaka výraznej farbe... Veď zatiaľ čo ruky mala kompletne zahalené, komplet odhaľoval jej vypracované bruško. A nielen to. Čipkované nohavice totiž pôsobili skôr ako silónové pančušky, než ako plnohodnotné nohavice. Jej sexi veľký zadok jej totiž z nich kompletne presvital!

Červená PROVOKÁCIA sexi modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Červená PROVOKÁCIA sexi modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Stassie Karanikolaou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu