Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Kanye Westa sa valí ďalšia špina: Preboha! Ukazoval nahé FOTO svojej ženy a... Chcel mať sex s teniskami!

Kim Kardashian a Kanye West Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian a Kanye West (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Naozaj by bol toho schopný?! Na amerického hudobníka Kanye Westa (45) sa v poslednej dobe valí jedno závažné obvinenie za druhým. Najnovšie bude musieť vysvetľovať tvrdenia, že v roku 2018 mal ukazovať nahé fotky svojej vtedajšej manželky Kim Kardashian (42) zamestnancom firmy Adidas.

Kanye West mal vždy povesť kontroverzného umelca. Avšak v poslednej dobe jeho správanie prekračuje všetky medze. Po tom, ako verejne prezentoval svoje antisemitské názory, začali od neho dávať ruky preč prestížne značky a ukončili s ním spoluprácu. 

Jednou z nich bola aj spoločnosť Adidas. Jej zamestnanci sa v týchto dňoch dosť nelichotivo vyjadrili o tom, aká atmosféra panovala v skupine, ktorá pracovala práve s Westom. „Ľudia vo vedúcich pozíciách vypli svoje morálne kompasy. Westovi dovolili vytvoriť vo firme zlú pracovnú kultúru. Neustále nám ukazoval pornografické videá a fotky a často na nich bol on sám. Vyzeralo to ako taktika, ktorou chcel zlomiť človeka a neustále testovať a ničiť jeho hranice. Väčšinou sa pritom zameral na ženy," povedal jeden z nich v rozhovore pre magazín Rolling Stone.

Hudobník Kanye West hlasoval za seba.
Zobraziť galériu (9)
Hudobník Kanye West hlasoval za seba.  (Zdroj: SITA/ AP)

Jeden z kreatívnych zamestnancov dokonca povedal, že sa s ním podelil o nahú fotku svojej vtedajšej manželky Kim Kardashian. „Prišiel ku mne a ukázal mi veľmi odhalenú a osobnú fotku Kim Kardashian. Povedal mi, že mu to práve poslala," prezradil muž, ktorý nechcel byť menovaný.  

Na Kanye Westa sa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Pomerne šokujúce sú však aj tvrdenia, že Kanye od vedúcej zamestnankyne chcel, aby mu vyrobila tenisky, s ktorými by mohol mať sex. Počas jedného z pohovorov vraj poznamenal: „Naše tenisky sú produkty vášne. Také sú dobré, že si ich chcem poje*ať.” Zamestnancom viackrát zdôrazňoval, že chce, aby ich športová obuv bola taká dobrá, že s ňou človek bude chcieť mať intímny pomer. 

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu