Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Strach o Kanyeho Westa: Po kontroverznom rapperovi sa zľahla zem!

Rapper Kanye West Zobraziť galériu (8)
Rapper Kanye West (Zdroj: SITA/ AP)

LOS ANGELES - To sú znepokojivé správy... Americký rapper Kanye West (45) opäť plní stránky bulváru. Po tom, ako sa mu po jeho škandalóznych vyjadreniach otočila chrbtom väčšina jeho partnerov, musí riešiť ďalšie problémy. A to žalobu jedného z jeho bývalých manažérov. Podľa súdnych dokumentov však nikto nevie, kde sa spevák momentálne nachádza a nik ho už pár týždňov nevidel.

Westa žaluje jeho bývalý biznisový manažér Thomas St. John. Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu The U.S. Sun požaduje od rappera 4,5 milióna dolárov, ktoré mu podľa jeho slov dlhuje.

Kanye West
Zobraziť galériu (8)
Kanye West  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

St. John sa preto situáciu rozhodol riešiť súdnou cestou, čo však môže byť oveľa náročnejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Po umelcovi sa totiž zľahla zem a podľa slov žalobcu ho už niekoľko týždňov nikto nevidel.

Prvé dohady o tom, že umelca už niekoľko týždňov nikto nevidel, priniesla včera hudobná stránka Daily Loud na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. Tá totiž informovala o tom, že ho jeho manažér nevie už niekoľko týždňov nájsť.

Následne o týchto udalostiach informoval aj spomínaný The U.S. Sun. West tak doteraz oficiálne nedostal žalobu, čo celý proces zastavilo. Jeho bývalý manažér preto požiadal súd, aby predĺžil lehotu na odovzdanie potrebných dokumentov do konca marca.

„Aj napriek viacerým pokusom sa nám nepodarilo zistiť presnú adresu a preto sme sa nepokúsili odovzdať mu žalobu osobne. Rozhodli sme sa, že mu ju pošleme poštou na viaceré adresy, na ktorých by sa mohol nachádzať," uviedli právnici St. Johna.

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu