Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nevďačná Selena Gomez: Kamarátka jej pred piatimi rokmi zachránila život… Ona ju odkopla a ponížila!

Selena Gomez s kamarátkou Franciou Raisa, ktorá jej darovala obličku. Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez s kamarátkou Franciou Raisa, ktorá jej darovala obličku.

LOS ANGELES - Toto sa nerobí! Selene Gomez (30) pred niekoľkými rokmi diagnostikovali vážne ochorenie lupus. Jej imunita napáda životne dôležité orgány a doslova ich ničí. Pred piatimi rokmi herečke vypovedali službu obličky a vtedy sa ponúkla jej dobrá kamarátka Francia Raisa (34), že jej jednu daruje. Vďačnosť americkej hviezdy však dlho netrvala!

Vážne autoimunitné ochorenie, ktorým Selena Gomez trpí, sa vyskytuje najmä u žien a napáda životne dôležité orgány ako sú obličky či mozog. Herečka sa pred piatimi rokmi musela popasovať s prvým vážnym dôsledkom tejto diagnózy - dostala sa do takého stavu, kedy jediná šanca na prežitie bola transplantácia obličky. 

Galéria: Selena Gomez

Nájsť darcu je však zdĺhavý proces, zatiaľ čo pacientovi ubieha drahocenný čas. Selene sa však rozhodla pomôcť jej dlhoročná kamarátka a herecká kolegyňa Francia Raisa. Ona sama bola už v tom čase známa z viacerých počinov pre mladých ako napríklad Bravo Girls: Všetko alebo nič, či zo seriálu Tajný život amerických teenegerov. 

Operácia prebehla v roku 2017 a podarila sa bez komplikácií. To sa však nedá povedať o vzťahu kamarátok. Už rok po zákroku totiž medzi nimi prišlo k prvému konfliktu. Francii vadilo, že Selena sa po transplantácii vrátila k pôvodnému spôsobu života a nevyhýbala sa ani vysokým dávkam alkoholu. Dvojica sa zmierila, keď Selena zverejnila na Instagrame spoločnú fotku s dojemnými slovami. 

„Neexistujú slová, ktoré by dokázali vyjadriť moju vďačnosť k mojej kamarátke Francii Raisa,“ napísala k záberu z nemocničného lôžka. No teraz konflikt opäť ožil - Selena Gomez totiž v týchto dňoch predstavila svoj dokument s názvom My mind & Me ("Moja mysel a ja", pozn. red.). Herečka v počine opisuje svoj boj s chorobou, aj všetky problémy s transplantáciou...

No hoci celý proces opisuje pomerne detailne, jednu dôležitú osobu v celom dokumente zabudla spomenúť - najlepšiu kamarátku, ktorá jej obličku darovala. Tá si tejto "zrady" všimla a hneď po premiére filmu prestala Selenu na Instagrame sledovať. No a tá sa namiesto ospravedlnenia zmohla len na rypnutie: „Ospravedlňujem sa, že som nespomenula všetky osoby, ktoré poznám.“

Selena Gomez a Francia Raisa v čase, keď ešte boli dobrými priateľkami.
Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez a Francia Raisa v čase, keď ešte boli dobrými priateľkami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu