Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miss PRIESVITNÉ tričko: Selena Gomez bez podprsenky... Vidno ÚPLNE VŠETKO!

Selena Gomez Zobraziť galériu (6)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Speváčka Selena Gomez (30) je aktívna nielen na sociálnej sieti Instagram, no svoje pôsobenie presunula aj na platformu, ktorá aktuálne zažíva najväčšiu slávu - TikTok. Zverejňuje tam rôzne videá, od tých vtipných, až po propagačné. Aktuálne tam zavesila nahrávku, na ktorej robí svoju večernú rutinu. Jej sledovatelia si však skôr ako kozmetické prípravky, všimli fakt, že pod bielym tielkom nemala podprsenku. Vidno bolo úplne všetko!

Zatiaľ čo podstata Instagramu bola založená na fotkách, sociálna sieť TikTok je plná videí. A medzi užívateľmi sa teší čoraz väčšej obľube. Svoju základňu fanúšikov si vytvorila aj medzi slávnymi osobnosťami. Jednou z nich je aj Selena Gomez, ktorá svoj profil pravidelne zásobuje novými video-výtvormi. 

Galéria: Selena Gomez

Najnovšie svojich sledovateľov informovala o svojej večernej rutine - natočila si pri tom, ako svoju pleť pripravuje na spánok. Málokto si však bol schopný všímať produkty, ktoré používa... Všetkým totiž okamžite skĺzol pohľad na jej biele tieľko. Bolo totiž na prvý pohľad evidentné, že pod ním nemá spodnú bielizeň. Prsia jej totiž kompletne presvitali. Veď pozrite sami!

Miss PRIESVITNÉ tričko: Selena
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TikTok/Selena Gomez)

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus
Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu