Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Celebritná kráska RADIKÁLNE ZMENILA IMIDŽ: Och, veď teraz vyzerá ako papagáj!

Selena Gomez Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Snáď to je len parochňa! Herecký a spevácky talent nie je to jediné, čo Selene Gomez (30) prinieslo veľkú popularitu. Svoj podiel na tom nepochybne má aj jej krása a šarm. Pre umelkyňu je roky typická hriva tmavých vlasov. Nedávno sa však rozhodla pre pomerne bláznivý experiment. Čo naň hovoríte?!

Selena Gomez sa na platforme Tik Tok podelila o bláznivé video. Zachytáva ju an verejných toaletách, kde si pod sušičom akoby upravuje svoj účes. Treba dodať, že pomerne šokujúci účes, lebo jej vlasy hrajú všetkými možnými farbami. 

Selena Gomez
Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez  (Zdroj: Tik Tok)

Selena Gomez
Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez  (Zdroj: Tik Tok)

Nevedno, či ide o parochňu, alebo sa umelkyňa rozhodla podstúpiť túto radikálnu zmenu priamo na svojich vlasoch. Isté ale je, že možno aj takýmto spôsobom chce poukázať na to, že aj jej pripravovaná hudba bude úplne iná, než sú fanúšikovia zvyknutí.

„Písala som smutné dievčenské skladby, lebo som v tom bola dobrá. Ale teraz som pripravená priniesť trošku zábavy. Myslím si, že luďom sa to bude páciť,” uviedla v The Tonight Show Starring Jimmy Fallon krásna umelkyňa. 

V spomínanej relácii Selena propagovala aj svoj dokument s názvom Selena Gomez: My Mind & Me, ktorý je dostupný na Apple TV+.

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu