Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávna kráska na módnej šou: Bradavky zostali skryté len zázrakom!

Camila Morrone Zobraziť galériu (8)
Camila Morrone (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Bez chlapa dlho sama nezostane! Krásna modelka a herečka Camila Morrone (25) je verejnosti dobre známa aj ako dnes už jedna z bývalých mileniek slávneho Leonarda DiCapria (47). A hoci rozpad 5-ročného vzťahu ju nepochybne zasiahol, smútok na jej tvári nebadať. V piatok zavítala na módnu šou, kde nešetrila úsmevmi a sexepíl z nej sršal na všetky strany.

V piatok sa v Miláne konala veľkolepá módna šou značky Versace. Na prehliadkovom móle nechýbali ani slávne krásky. Spomenúť možno Emily Ratajkowski, či sestry Bellu a Gigi Hadidové. Druhá spomínaná podľa medializovaných informácií padla do oka Leonardovi DiCapriovi, s ktorým sú si údajne blízki a stretávajú sa. 

Gigi Hadid na módnej šou značky Versace.
Zobraziť galériu (8)
Gigi Hadid na módnej šou značky Versace.  (Zdroj: SITA)

Na spomínane podujatie ju podporiť neprišiel. Avšak... Predsa len sa tam nachádzal človek, ktorý je s DiCapriom úzko spätý. A to jeho posledná partnerka Camila Morrone, s ktorou sa nedávno po 5 rokoch vzťahu rozišli. 

Nevedno, ako na seba spomínané dám reagovali. Isté ale je, že Camila zvolila outfit, ktorý jej zabezpečil značnú pozornosť. Na sebe totiž mala provokatívny korzet s poriadne hlbokým výstrihom, ktorý výrazne odhaľoval jej prednosti. 

Camila Morrone sa módnej prehliadky zúčastnila ako hosť.
Zobraziť galériu (8)
Camila Morrone sa módnej prehliadky zúčastnila ako hosť.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: VersaceCamila Morrone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu