Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SEXI Vianoce Paris Hilton: Pri stromčeku len v EROTICKEJ spodnej BIELIZNI... Fúha, TOTO keby videl Santa Claus!

Paris Hilton oslávila Vianoce naozaj eroticky.
Paris Hilton oslávila Vianoce naozaj eroticky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Paris Hilton (41) na seba odjakživa pútala pozornosť výstredným správaním a odvážnym oblečením. A inak tomu nie je ani po rokoch. Slávna blondínka svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram potešila fotkami pri ozdobenom stromčeku. Lenže namiesto sviatočného oblečenia, mala na sebe len erotickú spodnú bielizeň. Fúha, toto keby tak videl Santa Claus!

Už má vyše 40, dokonca je vydatou ženou... Napriek tomu sa občas správa, ako keď mala 20 a potrebovala na seba pútať pozornosť. Ako inak by sa dali vysvetliť jej najnovšie vianočné fotky? Namiesto krásnej róby, ktoré blondínka inak s obľubou nosí, sa totiž tentokrát pred objektív postavila, akoby nemala čo na seba...

Galéria: Paris Hilton

Pri ozdobenom vianočnom stromčeku totiž pózovala len v červenej erotickej spodnej bielizni. Vysoké lodičky, podväzkový pás a červené punčošky... K tomu čipkovaná podprsenka. Outfit doplnila sieťovanými rukavičkami, výraznými šperkami, mikulášskou čiapkou či červeným kožuchom.

„Tieto Vianoce žiarim v červenej,“ napísala k fotkám. No takto zrejme k štedrovečernému stolu nezasadla. Človek si tak môže len tipnúť, s akým zámerom blondínka zábery zverejnila. Jedno je však isté - keby ju takto videl Santa Claus, určite by zostal poriadne zaskočený!

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu