Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po ŠKANDÁLE s kanibalizmom konečne žiari šťastím: Exmanželka hollywoodskeho herca má NOVÚ LÁSKU!

Elizabeth Chambers Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Chambers (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Moderátorka a novinárka Elizabeth Chambers (40) sa len ťažko spamätávala zo škandálu, ktorý sa spájal s jej bývalým manželom, hercom Arniem Hammerom (36). Toho jeho bývalé priateľky obvinili z viacerých sexuálnych napadnutí a kanibalizmu. Ako sa však zdá, na lásku nezanevrela. Momentálne totiž žiari šťastím po boku nového muža.

Meno Armie Hammer sa verejnosti ešte pred pár rokmi spájalo s úspešnými počinmi. Objavil sa vo viacerých známych filmoch, ako napríklad Snehulienka či Osamelý jazdec.

Armie Hammer
Zobraziť galériu (9)
Armie Hammer  (Zdroj: SITA)

Jeho kariéra sa však v sekunde rozpadla ako domček z karát. Pred pár rokmi sa totiž objavilo viacero škandalóznych obvinení jeho expartneriek, ktoré tvrdili, že umelec je sexuálny násilník a kanibal. Po tom, čo boli zverejnené jeho správy, v ktorých sa priznal, že je kanibal, dali od neho filmové štúdiá ruky preč. Podľa posledných informácii momentálne pracuje v hoteli. 

Okrem produkcii s ním nechcela mať nič spoločné ani jeho vtedajšia manželka, moderátorka Elizabeth Chambers. Tá v momente, ako sa tieto informácie objavili, podala žiadosť o rozvod a súd ich 10-ročné manželstvo ukončil.

Armie Hammer
Zobraziť galériu (9)
Armie Hammer  (Zdroj: SITA)

Dnes sa však zdá, že sa Elizabeth konečne podarilo spamätať z tejto nepríjemnej skúsenosti. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila príspevok, na ktorom ukázala spoločné fotky s neznámym mužom.

Aj keď jeho identitu neprezradila a ani ho v príspevku neoznačila, je vidieť, že dvojica si spoločné chvíle naozaj užíva. Fanúšikovia a priatelia sú z jej vzťahu nadšení a všetci jej nepochybne držia palce, aby to dopadlo lepšie, než v prípade manželstva s Hammerom. 

VIDEO: O hercových škandáloch vznikol dokument House of Hammer.

Viac o téme: Armie HammerElizabeth Chambers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu