Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hollywoodsky fešák po škandále s kanibalizmom: Definitívny KONIEC kariéry… Pracuje v hoteli!

Armie Hammer Zobraziť galériu (10)
Armie Hammer (Zdroj: SITA)

KAJMANSKÉ OSTROVY - Začiatkom minulého roka Hollywoodom otriasol obrovský škandál! Milenky herca Armieho Hammera (35) zverejnili konverzácie, v ktorých sa priznáva k zvráteným chúťkam a kanibalizmu. To ho stálo jeho sľubne rozbehnutú kariéru. No a zdá sa, že bývalá hviezda je švorc. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že teraz pracuje v hoteli na Kajmanoch!

Armie Hammer mal do roku 2021 všetko - sľubne rozbehnutú kariéru, rodinu, peniaze aj obdiv fanúšikov. Začiatkom minulého roka však prišiel tvrdý pád. Na verejnosť sa totiž dostali úryvky jeho veľmi zvrátených konverzácií s milenkami. Tie mal navyše ešte počas manželstva s krásnou Elizabeth Chambers.

„Som vzrušený. Predstavujem si, ako držím tvoje srdce a kontrolujem, ako bije. Som stopercentný kanibal. Chcem ťa zjesť. Je desivé si to priznať. Raz som vyrezal srdce živému zvieraťu a ešte teplé som ho zjedol,“ znie jedna z mnoha nechutných správ, ktoré sa dostali na verejnosť. Či sú konverzácie pravé, nie je ničím podložené, no Armiemu aj tak zničili život. 

Armie Hammer bol do roku 2020 ženatý s televíznou hviezdou Elizabeth Chambers. Dvojica má spolu 2 deti.
Zobraziť galériu (10)
Armie Hammer bol do roku 2020 ženatý s televíznou hviezdou Elizabeth Chambers. Dvojica má spolu 2 deti.  (Zdroj: SITA)

Odvtedy si herec vo filmovom priemysle už ani neškrtol. Preto, aby mal z čoho žiť, si vraj aktuálne našiel prácu v hoteli na Kajmanských ostrovoch. Informuje o tom magazín Variety s tým, že Hammer tam maká v malej kancelárii. Pritom je verejne známe, že bývalá hviezda pochádza z veľmi bohatej rodiny - je pravnukom ropného magnáta Armanda Hammera. No zdá sa, že po medzinárodnom škandále bol vyškrtnutý aj z výplatnej listiny svojich rodičov. 

Armie Hammer je známy napríklad zo seriálov Zúfalé manželky a Gossip Girl, ale zahral si aj vo filmoch Sociálna sieť, Snehulienka, Osamelý jazdec či Hotel Mumbai. V čase, kedy sa škandál prevalil, mal začať natáčať nový film Shotgun Wedding s Jennifer Lopez. Herec sa však vtedy rozhodol zo zmluvy odstúpiť... Odvtedy už inú ponuku nedostal.

Viac o téme: Armie Hammer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu