Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kardashianka na módnej šou: Poriadny TRAPAS... Zachytili to na kameru!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Zabávajú sa na nej! Kim Kardashian (41) je už zvyknutá, že kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď zavítala na módnu šou. Tam sa však v istom okamihu ocitla v nepríjemnej situácii. Čo je horšie, ktosi ju pri tom natočil na mobil.

V uplynulých dňoch sa v New Yorku konal Fashion Week, ktorý svojou účasťou poctili mnohé slávne tváre. Chýbať tam nemohla ani Kim Kardashian. Tá už tradične pútala pozornosť outfitom, ktorý na podujatie zvolila. 

Hviezdnu blondínku usadili do prvého radu, vedľa herečky Sarah Jessicy Parker. A práve tej sa podarilo Kim zatieniť. Minimálne v očiach nekompromisnej šéfky magazínu Vogue - Anny Wintour. 

Keď mali modelky na móle záverečné defilé, všetci prítomní s nadšením tlieskali. Kim zrazu oproti zbadala Annu a ako prezrádza výraz jej tváre, bola z toho nadšená. Úsmev na tvári jej však rýchlo zamrzol, keď Wintour podišla k nim a vrhla sa na Sarah Jessicu Parker. 

Užívatelia sociálnych sietí si na Kim poriadne zgustli a zabávajú sa na nej. „Výraz jej tváre stál skutočne za to. Aspoň vidí, že nie všetci z nej odpadávajú,” znejú vybrané z komentárov. „Toto mi urobilo deň. Chúďa Kim!” vtipkovali ďalší. 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu