Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

56-ročná Janet Jackson zavítala na módnu šou: Všetkým bez ostychu ukázala podprsenku!

Janet Jackson Zobraziť galériu (18)
Janet Jackson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vek je len číslo! A veru, riadi sa tým aj slávna speváčka Janet Jackson (56). Tá počas uplynulého týždňa zavítala na módnu šou, kde hneď pri príchode spôsobila rozruch. Nuž, nečudo. Pomohol jej v tom priesvitný top, pod ktorým jej priam "svietila" podprsenka.

V New Yorku počas uplynulých dní prebiehal Fashion Week, v rámci ktorého predstavil svoju tvorbu aj dizajnér Christian Siriano. Ten mal na prehliadke priam hviezdneho hosťa. A to slávnu speváčku Janet Jackson.

Asi nikoho neprekvapí, že speváčku usadili hneď do prvého radu. Ako prezrádzajú zábery bulvárnych fotografov, Janet si šou náležite užila a so záujmom si prezerala krásne modely. 

Janet Jackson
Zobraziť galériu (18)
Janet Jackson  (Zdroj: SITA)

Záujem ale rozhodne vyvolával aj outfit, na ktorý stavila samotná speváčka. Janet sa síce obliekla do obľúbenej čiernej farby, avšak pikantný detail v podobe priesvitného topu jej zaručil značnú pozornosť. Všetci prítomní totiž mohli vidieť čiernu podprsenku, ktorú si pod neho dala.

Povedzme si úprimne, mnohé rovesníčky tejto slávnej speváčky by na toto nemali odvahu. Nuž, a je nutné dodať, že pre zmenu taká Madonna by sa možno aj na tú podprsenku vykašľala...

Janet Jackson a módny návrhár Christian Siriano
Zobraziť galériu (18)
Janet Jackson a módny návrhár Christian Siriano  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Janet Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu