Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

SODOMA GOMORA! Totálny úlet amerických modeliek: Na prestížnu párty prišli “NAHÉ”!

Shannon a Shannade Clermont prišli na párty vo veľmi odvážnych outfitoch. Zobraziť galériu (4)
Shannon a Shannade Clermont prišli na párty vo veľmi odvážnych outfitoch. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Móda nemá pravidlá. No sú isté hranice, ktoré je odporúčané dodržiavať. Napríklad nechodiť do spoločnosti bez oblečenia. Známe americké sestry, modelky Shannon a Shannade Clermont (28) síce tento bod neporušili, no outfity, ktoré si obliekli ani nemuseli mať na sebe... SODOMA GOMORA, veď vyzerali ako nahé!

V New Yorku aktuálne prebieha Fashion week. Módne prehliadky tak striedajú prestížne večierky organizované najznámejšími značkami. A je úplne prirodzené, že osobnosti, ktoré sú aspoň trochu v povedomí verejnosti, sa snažia všemožne upútať pozornosť. No mnohé z nich si na to zvolia tú ľahšiu a menej dôstojnú cestu. 

Takýmto prípadom sú napríklad americké modelky, návrhárky a televízne osobnosti Shannon a Shannade Clermont. Dvojičky si v týchto dňoch zašli na párty značky Vogue... A aby si zaručili pozornosť médií, zvolili si na túto príležitosť skutočne bizarné outfity. Tie boli také priesvitné, že to do spoločnosti mohli prísť už úplne nahé. 

Všetci hostia prestížneho večierka tak videli ich nahé prsia tlačiace sa pod priesvitnou sieťkou. Veď ich oči a nohy získali viac zahalenia v podobe tmavých okuliarov a šľapiek, ako ich najintímenšjei partie, ktoré si to vyslovene pýtajú. No, Sodoma Gomora!

SODOMA GOMORA! Totálny úlet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shannade ClermontShannon Clermont
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu