Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ženy, čo je to s vami?! Krásna herečka na VIP akcii odhodila zábrany: To, čo máš na sebe, je NEGLIŽÉ!

Chalsee Healey Zobraziť galériu (2)
Chalsee Healey (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Verejne známe ženy sa v snahe upútať pozornosť, čoraz častejšie obliekajú do outfitov, ktoré toho viac odhaľujú ako zahaľujú. A zdá sa, že každou spoločenskou akciou je ich hranica posunutá ďalej. Anglická herečka Chelsee Healey (34) sa najnovšie na odovzdávaní cien Inside Soap Awards objavila v priesvitných čipkovaných šatách... Och, veď TO, čo mala na sebe, je NEGLIŽÉ!

Upútať na seba pozornosť v konkurencii stoviek krásnych a rovnako známych žien, je určite ťažké. Mnohé hviezdičky preto siahajú po overených praktikách a na červenom koberci sa snažia zaujať odhalenou kožou. No zdá sa, že každým spoločenským podujatím sa ich hranice posúvajú... Až vzniká obava, že čoskoro budú chodiť nahé. 

Výnimkou nie je ani anglická herečka Chelsee Healey, ktorá v týchto dňoch zažiarila na predávaní cien Inside Soap Awards v Londýne. Pred fotografov sa usmievavá blondínka postavila v čiernych kompletne priesvitných šatách a jej najintímnejšie partie zahaľovalo len čipkované body. Keby v ruke nemala kabelku, doslova by to pôsobilo ako večerné negližé. 

Ženy, čo je to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Anglická umelkyňa však zďaleka nie je jediná, ktorá sa snaží zaujať "erotikou". Nie je to tak dávno, čo hviezdna herečka Olivia Wilde na podujatí Academy Museum Gala ukazovala svoje nahé prsia v priesvitných šatách... A množstva podobných prípadov spomeňme aj dvojičky Shannon a Shannade Clermont, ktoré na prominentnú párty prišli prakticky nahé. 

Viac o téme: Chelsee Healey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu