Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známe dvojičky na módnej šou: Svoje "melóny" napchali len do sieťky!

Shannon a Shannade Clermont Zobraziť galériu (6)
Shannon a Shannade Clermont (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Ako dve hrozná! Parížsky týždeň módy bol obrovským lákadlom pre mnohé slávne celebrity a známe tváre. Do Európy sa s nadšením dotrepali aj americké dvojičky Shannon a Shannade Clermont, ktoré sa prezentujú ako modelky, návrhárky a televízne hviezdičky. V neposlednom rade sú to aj milovníčky plastických operácií a nevkusu... Veď, aha!

Prirodzenosť sa im očividne hnusí! Aj keď množstvo jedincov zastáva názor, že niet nad prirodzenú krásu, dvojičky Shannon a Shannade Clermont sa k tomuto tvrdeniu rozhodne neprikláňajú. Skôr naopak. Ich tváre i telá prešli viacerými plastickými operáciami a skrášľujúcimi zákrokmi. 

Dievčence, ktoré majú na sociálnej sieti Instagram 1,8 milióna followerov tiež milujú gýč a výstrednosť. Niet preto pochýb, že kdekoľvek sa objavia, sú hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch, keď sa pretŕčali na parížskych módnych dňoch. 

Azda najviac (ne)prekvapili na módnej šou značky Muge a navrhára Gaurava Gupta. Dvojičky totiž mali na sebe sieťkované overaly, ktoré toho z ich silikónom vytuningovaných tiel zakrývali ozaj málo. Do očí bili najviac ich bujné prednosti a prelepené bradavky. 

Shannon a Shannade Clermont
Zobraziť galériu (6)
Shannon a Shannade Clermont  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shannade ClermontShannon Clermont
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu