Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ROZCHOD! DiCaprio (47) odkopol mladučkú krásku... Hovorí sa o tomto šialenom dôvode

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (9)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ani táto nebola tou pravou! Lámač ženských sŕdc Leonardo DiCaprio (47) je podľa najnovších informácii opäť single. Jeho vzťah s modelkou a herečkou Camilou Morrone skončil len mesiac po tom, ako oslávila svoje 25. narodeniny. Dvojica sa mala rozísť začiatkom tohto leta.

Populárny herec a mladá modelka sa mali podľa denníka The Sun rozísť v tichosti na začiatku leta. Párik bol spolu 5 rokov. Podľa zdroja z hercovho okolia sa dvojica rozišla v dobrom a nemajú medzi sebou žiadne spory.

Leonardo DiCaprio a Camila Morrone už viac netvoria pár.
Zobraziť galériu (9)
Leonardo DiCaprio a Camila Morrone už viac netvoria pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Leo a Camila ukončili svoj vzťah začiatkom leta. Momentálne medzi nimi nie sú žiadne spory ani hádky. Obaja sa zhodli, že každý potrebuje ísť vlastnou cestou a ich vzťah dospel k prirodzenému koncu," povedal zdroj.

Fanúšikovia tejto dvojice si všimli, že ich rozchod prišiel len niečo vyše mesiaca po tom, ako herečka oslávila svoje 25. narodeniny. Tento fakt sa okamžite stal veľmi diskutovaným ako možný dôvod rozchodu, keďže držiteľ Oscara je známy tým, že v posledných rokoch nerandí so ženami, ktoré majú viac ako 25 rokov.

Leonardo DiCaprio a Camila Morrone
Zobraziť galériu (9)
Leonardo DiCaprio a Camila Morrone  (Zdroj: profimedia.sk)

Hollywoodska dvojica si padla do oka v roku 2017 na filmovom festivale v Cannes. DiCaprio v minulosti tvoril pár napríklad s Naomi Cambell, Bridget Hall, Gisele Bündchen, Bar Rafaeli alebo s Blake Lively. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioCamila Morrone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu