Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VÁŽNA KRÍZA v dokonalom šoubiznisovom manželstve: Hádky a nezhody... Už odišla z domu!

Gisele Bündchen a Tom Brady Zobraziť galériu (11)
Gisele Bündchen a Tom Brady (Zdroj: SITA)

TAMPA - Jedno z najpevnejších manželstiev svetového šoubiznisu má podľa posledných informácii vážne problémy! Svetoznáma modelka Gisele Bündchen (42) a legendárny hráč amerického futbalu Tom Brady (45) sú manželmi od roku 2009 a zdalo sa, že puto medzi touto dvojicou je skutočne pevné. Až doteraz...

Vyzerá to tak, že manželstvo známej dvojice je vo vážnej kríze. Všetko malo spôsobiť rozhodnutie Toma obnoviť svoju hráčsku kariéru. To sa modelke nepáčilo a svojmu manželovi vyčítala, že americký futbal uprednostňuje pred rodinou.

Gisele Bundchen a Tom Brady s deľmi
Zobraziť galériu (11)
Gisele Bundchen a Tom Brady s deľmi  (Zdroj: Instagram)

Informáciu priniesol magazín Page Six. Tomu tieto šokujúce novinky potvrdilo viacero zdrojov z okolia hviezdnej dvojice. Gisele vraj dokonca už odišla z ich spoločného domu v Tampe a momentálne sa nachádza v Kostarike.

„Tom a Gisele majú momentálne krízu. Už sa im to stalo aj v minulosti, ale vždy sa im podarilo vyriešiť ich problémy," dodal jeden zo zdrojov. „Ich nezhody vznikli kvôli jeho rozhodnutiu odísť z futbalového dôchodku. Gisele bola vždy tá, ktorá sa starala o rodinu. Mali dohodu, že ukončí kariéru a bude sa sústrediť na rodinu. Potom však svoje rozhodnutie zmenil," dodal druhý zdroj.

Špekulácie o manželských problémoch prišli po tom, ako sa hviezda tímu Tampa Bay Buccaneers vrátila po 11 dňoch do tréningu. Keď sa ho novinári pýtali na dôvody jeho absencie, Tom odpovedal: „Je to osobné. Každý človek sa vyrovnáva s rôznymi životnými situáciami a s výzvami. Deje sa toho momentálne veľmi veľa a momentálne sa snažím zariadiť môj život najlepšie ako viem. Je to pokračujúci proces."

 

Viac o téme: Gisele BündchenTom Bardy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu