Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Náhla SMRŤ speváka (†41) z TALENTU: Bojoval so ZÁVISLOSŤOU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

NASHVILLE - Odišiel na večnosť! Nolan Neal, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v speváckych súťažiach America´s Got Talent a The Voice sa pred kamerami netajil tým, že zvádza boj so závislosťou. A hoci bol pred vypuknutím pandémie "čistý", teraz svoj boj s démonmi prehral...

Správu o náhlom úmrtí speváka pre portál tmz.com potvrdil jeho bratranec. Mŕtve telo našiel spolubývajúci v jeho izbe. Oficiálna príčina smrti zatiaľ nebola zverejnená a je potrebné vykonať pitvu. Podľa medializovaných informácií bolo na stolíku vedľa Nealovej postele položené trsátko, ktoré obsahovalo zvyšky bieleho prášku. 

Nolan Neal vždy otvorene hovoril o svojich problémoch so závislosťou. Mal obdobia, keď to vyzeralo, že je už na dobrej ceste. Avšak opakovane do toho spadol. Jeho spolubývajúci uviedol, že pred vypuknutím pandémie bol v dobrom stave, nepil alkohol a neužíval žiadne z návykových látok. 

Nolan Neal
Zobraziť galériu (2)
Nolan Neal  (Zdroj: YouTube.com)

Nolan Neal s zviditeľnil účinkovaním v šou The Voice v roku 2016, kde bol jeho koučom Adam Levine. O štyri roky neskôr skúšal šťatie v šou America´s Got Talent. Tam očaril nielen publikum, ale aj samotného Simona Cowella. „Myslím, že každému z nás, kto tu sme, je jasné, že sme videli a počuli niečo ozaj veľkolepé,” uviedol porotcovský kat.

VIDEO: Nolan Neal sa v šou America´s Got Talent podelil o svoj životný príbeh. Keď mal 26 rokov, jeho otec spáchal samovraždu. Potom začali jeho problémy so závislosťou. 

Viac o téme: Nolan Neal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu