Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Akčného hrdinu (64) nafotili s mladou cicuškou: Páni, tá je krásna!

Dolph Lundgren Zobraziť galériu (3)
Dolph Lundgren (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Akčný hrdina Dolph Lundgren (64) síce má po svojom boku mladučkú sexi snúbenicu, avšak počas uplynulého týždňa mu na obede robila spoločnosť iná kráska. A to jeho dcéra Ida (26), ktorá má sexepílu na rozdávanie. Aha!

Dolph Lundgren, známy napríklad z počinov Univerzálny vojak, Pomstiteľ, Rocky, či Expendables, sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v skvelej forme. Aj vďaka tomu má po svojom boku mladučkú, 25-ročnú snúbenicu Emmu, ktorá výrazný vekový rozdiel očividne vôbec nerieši. 

Poviete si, veď by mu mohla byť dcérou. A veru, áno. Emma je dokonca o rok mladšia ako hercova staršia dcéra Ida. Tá kráča v otcových šľapajách - živí sa ako herečka a blízko má aj k modelingu. Nečudo, že keď si pred pár dňami vyšla na obed so svojím slávnym otcom, bulvárni fotografi si ich s nadšením fotili. 

Dolph Lundgren s dcérou Idou
Zobraziť galériu (3)
Dolph Lundgren s dcérou Idou  (Zdroj: profimedia.sk)

Dolph nedávno otvorene priznal, že je šťastný z toho, že sa Ida presťahovala do LA. „Je fantastické byť spolu v tom istom meste. Rodina je veľmi dôležitá. Zvlášť v týchto náročných časoch,” poznamenal herec, ktorý má ešte 20-ročnú dcéru Grétu. 

Viac o téme: Dolph LundgrenIda Lundgren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu