Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Akčný hrdina Dolph Lundgren (65) sa oženil na Mykonose: SVADBU s 27-ročnou kráskou museli viackrát odložiť!

Dolph Lundgren a Emma Krokdal Zobraziť galériu (4)
Dolph Lundgren a Emma Krokdal (Zdroj: Instagram)

MYKONOS - Svoju lásku spečatili svadbou! Len nedávno vyšlo najavo, že slávny herec Dolph Lundgren (65) osem rokov v tajnosti zvádza boj s rakovinou. Nepochybne veľkou oporou mu je jeho láska - Emma Krokdal (27), ktorú si v uplynulých dňoch vzal za ženu.

Dolph Lundgren, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v mnohých akčných filmoch, sa momentálne nachádza na krásnom ostrove Mykonos. Práve tam prežil jeden z najkrajších dní svojho života. Slávny herec už pred tým na svojom profile na sociálnej sieti Instagram avizoval, že ho čaká výnimočná chvíľa

Ako najnovšie informujú viaceré médiá, Dolph a jeho krásna partnerka Emma sa 13. júla zosobášili. „Rozhodli sme s osláviť našu lásku tým, že sme sa zosobášili v našej vile na Mykonose. Spoločne s našou rodinou a niekoľkými blízkymi priateľmi. Kvôli Covidu a náročným lekárskym ošetreniam sme museli naše svadobné plány viackrát presunúť,” uviedol Dolph pre magazín People„Cítili sme, že teraz je konečne ten správny čas osláviť lásku, život a šťastie v tejto krajine Bohov,” dodal. 

Pre slávneho herca ide o druhé manželstvo. Jeho prvou ženou bola Anette Qviberg, s ktorou boli manželia 17 rokov a majú spolu dcéry Idu (27) a Gretu (21). S výrazne mladšou Emmou sa Dolph zasnúbil v roku 2020. 

Viac o téme: Dolph LundgrenEmm Krokdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu