Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Takto večeria akčný hrdina (64): Barle v oboch rukách a po jeho boku šťavnatá 25-ročná sexi cica!

Dolph Lundgren so svojou snúbenicou Emmou. Zobraziť galériu (3)
Dolph Lundgren so svojou snúbenicou Emmou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Je v tých najlepších rukách! Obľúbený akčný hrdina Dolph Lundgren (64) nedávno podstúpil operáciu členka, po ktorej je nevyhnutné, aby sa pri pohybe podopieral barlami. Jeho fanúšikovia vďaka príspevkom na sociálnych sieťach vedia, že herec je aj naďalej normálne aktívny. Okrem tréningov v posilňovni nevynecháva ani stretnutia s priateľmi. Nedávno si vyšiel na večeru a paparazzov mal v pätách.

Dolph Lundgren má však opateru, ktorú mu môže závidieť nejeden chlap. A to sexi snúbenicu Emmu Krokdal, ktorá nechýbala po jeho boku, ani keď si vyšiel na spomínanú večeru. Kráska mala na sebe mini šaty, ktoré dokonale zvýraznili jej sexi krivky. Hercova o 39 rokov mladšia snúbenica sa tiež venuje fitnessu, a tak sa veru má čím pochváliť. 

Dolph Lundgren sa momentálne musí pri chôdzi podopierať.
Zobraziť galériu (3)
Dolph Lundgren sa momentálne musí pri chôdzi podopierať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Hercova snúbenica - Emma Krokdal má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (3)
Hercova snúbenica - Emma Krokdal má sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Dolph nedávno priznal, že musel podstúpiť operáciu členka, ktorú dlhodobo odkladal. Išlo o zranenie ešte z čias, keď bol vojakom. „Neviem sa dočkať, kedy budem môcť opäť normálne chodiť,” zveril sa na sociálnej sieti Instagram akčný hrdina. „Zistil som, že po každom zákroku je dôležité určiť, ako rozumne skombinovať oddych s aktivitou. Ak chcete, aby sa telo uzdravilo, je potrebné zostať aktívny. Snažím sa využiť každú príležitosť na pohyb. Kombinujem napríklad silový tréning hornej časti tela s pilatesom a cvikmi zameranými na core a brušné svalstvo,” prezradil herec. 

Tomu je nielen pri tréningoch nápomocná jeho sexi snúbenica Emma. Dvojica sa spoznala v lete 2019 práve vo fitnesscentre, kde kráska pracuje. Svoj vzťah verejne priznali v januári 2020 a v júni toho istého roka sa zasnúbili. „Som šťastný, že mám v tomto veku človeka, akým je Emma. Zmenilo mi to život,” nešetril v jednom z rozhovorov chválami na svoju lásku akčný hrdina. Či to kráska vníma rovnako, nevedno. Isté ale je, že život po boku tohto výrazne staršieho a slávneho muža si celkom užíva. 

 

Viac o téme: Dolph LundgrenEmma Krokdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu