Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Spevák Red Hot Chili Peppers: O PANICTVO prišiel ako 12-ročný! S OTCOVOU FRAJERKOU

Red Hot Chili Peppers Zobraziť galériu (2)
Red Hot Chili Peppers (Zdroj: TASR/AP Photo/Kevork Djansezian)

BRATISLAVA - Práve dnes štartuje veľkolepý hudobný festival LOVESTREAM, v rámci ktorého vystúpi množstvo našich i svetových hviezd. V nedeľu večer napríklad aj slávna formácia Red Hot Chili Peppers. Vedeli ste, že ich frontman Anthony Kiedis je poriadne číslo?!

Lístky na Festival LOVESTREAM, v rámci ktorého vystúpi aj formácia Red Hot Chili Peppers, si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk»

Americký hudobník a spevák, jeden zo zakladateľov formácie Red Hot Chili Peppers -  Anthony Kiedis má za sebou poriadne búrlivú minulosť. Vďačí za to najmä svojmu otcovi - Johnovi. Ten sa s jeho matkou Margaret rozviedol, keď mal chlapec len 3 roky. Ako 11-ročný sa však presťahoval k svojmu otcovi do Los Angeles. A tam sa začala písať jeho divoká mladosť. 

Anthonyho otec sa totiž okrem herectva živil aj ako drogový díler. Vo svojej biografii s názvom Scar Tissue sa napríklad zveril, že v čase dospievania experimentoval s marihuanou a kokaínom. Keď mal 14 rokov, náhodne vyskúšal aj heroín.

Mimoriadne zaujímavé je však aj umelcovo rozprávenie o tom, ako prišiel o poctivosť. Mal 12 rokov a žena, s ktorou mal svoju prvú sexuálnu skúsenosť bola frajerkou jeho otca. Ešte viac šokujúce je to aj preto, že sa to všetko dialo akoby s jeho požehnaním. Na otázku, či s ňou môže mať svoju prvú sexuálnu skúsenosť, poznamenal - „Iste, synu!” A potom im v izbe zo štyroch matracov vyrobil veľkú posteľ, kde sa to všetko odohralo. 

Anthony Kiedis
Zobraziť galériu (2)
Anthony Kiedis  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Red Hot Chili PeppersAnthony KiedisLovestream Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu