Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra známej herečky ukázala TELO: Takto smúti za slávnym milencom!

Herečka Lisa Rinna so svojími dcérami. Zobraziť galériu (9)
Herečka Lisa Rinna so svojími dcérami. (Zdroj: SITA)

TULUM - Potešila nielen jeho! Scott Disick (37) má povesť sukničkára a záletníka. Jeho posteľou prešlo už viacero mladých krások zo šoubiznisu. Aktuálne mu ju zohrieva dcéra herečky Lisy Rinny (57) - Amelia (19). Sexi kráska sa v týchto dňoch musela so svojou láskou na istý čas rozlúčiť. Pozrite sa, čo robí pre to, aby na ňu jej milý nezabudol.

Lisa Rinna, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Melrose Place, či reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills má s manželom - hercom Harry Hamlinom dve krásne dcéry - Delilah a Ameliu. Prominentný pár sa vydarenými dcérenkami rád a často chválil. A mladšia z nich padla do oka aj známeho šoubiznisovému plejbojovi - Scottovi Disickovi. 

Amelia Hamlin a Scott Disick sú milencami.
Zobraziť galériu (9)
Amelia Hamlin a Scott Disick sú milencami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bývalý partner Kourtney Kardashian a krásna tmavovláska tvoria pár zhruba od novembra. Vzhľadom na Scottovu minulosť rodičia mladej slečny z tohto vzťahu nie sú vôbec nadšení. 

Hrdličky to však vôbec neodrádza. Počas uplynulých týždňov si užívali spoločnú dovolenku v Mexiku. Obaja sa vraj zhodli v tom, že svoj vzťah neberú nijako vážne. Amelia je už však pár dní bez svojho milenca a dala to najavo aj na svojom Instagrame. „Už mi chýbaš,” napísala kráska, ktorá nielen svojho frajera, ale aj všetkých fanúšikov potešila záberom v úsporných bikinách. 

Amelia Hamlin poslala milencovi takýto odkaz. Potešila aj svojich followerov.
Zobraziť galériu (9)
Amelia Hamlin poslala milencovi takýto odkaz. Potešila aj svojich followerov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Scott DisickAmelia Hamlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu