Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pekný spevák s novým imidžom: Ehm, ľudia sa nevedia prestať smiať!

Liam Payne Zobraziť galériu (9)
Liam Payne (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LONDÝN - Niekoho im pripomína! Spevák Liam Payne (27), ktorý sa zviditeľnil pôsobením v populárnej skupine One Direction, je idolom mnohých žien a dievčat. Dlhé roky bol pre neho typický imidž sladkého chlapca s nakrátko vystrihanými vlasmi. Fešáčik však v poslednom čase zmenil imidž a dočkal sa aj posmešných reakcií.

Liam Payne je neodmysliteľne spätý s obľúbenou súťažou X Factor, v ktorej skúšal šťastie už v roku 2008. V tom čase mal len 14 rokov a Simon Cowell ho vyradil, lebo sa mu nezdal dostatočne zrelý. O dva roky sa do súťaže prihlásil opäť. Porotcovia sa rozhodlli vytvoriť skupinu, ktorá dostala názov One Direction. Okrem Liama v nej pôsobili aj Harry Styles, Louis Tomilnson, Niall Horan a Zayn Malik.

Skupina sa tešila obrovskej popularite a mladíkov zbožňovali dievčatá po celom svete. Nezmenilo sa to ani po tom, ako sa niektorí z nich vydali na sólovú dráhu.

Liam má na Instagrame viac ako 22 miliónov followerov. S nimi sa v uplynulých dňoch podelil o video, ktoré vyvolalo množstvo úsmevných reakcií. S dlhšími vlasmi a hustou bradou totiž mnohým pripomenul Ježiša. „Vyzeráš úplne ako on. Vážení, zoznámte sa! Toto je Liam Ježiš Payne!” znie jeden z mnohých pobavených komentárov. A vyzerá to tak, že samotný spevák sa neurazil. Práve naopak, sám zverejnil jednu vtipnú koláž. 

Liam Payne má nový imidž.
Zobraziť galériu (9)
Liam Payne má nový imidž.  (Zdroj: Instagram)

Liam Payne mnohým pripomína Ježiša.
Zobraziť galériu (9)
Liam Payne mnohým pripomína Ježiša.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu