Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KONIEC LÁSKY v šoubiznise: ROZCHOD po 10 mesiacoch... Už sa odsťahovala na iný kontinent!

Zobraziť galériu (6)

LONDÝN - Ich láska nemala dlhé trvanie! Spevák a idol mnohých žien - Liam Payne (29) je opäť single. Hoci ešte donedávna s modelkou Kate Cassidy (36) ruka v ruke vymetali spoločenské akcie, dnes je všetko inak. Dvojica sa v tichosti rozišla a kráska sa už dokonca odsťahovala do rodnej Ameriky.

Ako zdroj z okolia dvojice pre The Sun uviedol, rozchod nesprevádzala žiadna veľká dráma. „Nešlo o nejaké veľké nehody alebo hádku. Bolo to ich spoločné rozhodnutie, že sa ich cesty rozídu,” povedal k tomu dobre informovaný zdroj. „Liam toto rozhodnutie neľutuje a vie, že je správne. Chce sa teraz sústrediť na hudbu a po zvyšok roka je pracovne dosť vyťažený,” dodal. 

Liam Payne a Kate Cassidy
Zobraziť galériu (6)
Liam Payne a Kate Cassidy  (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzom sa Liama a Kate podarilo spolu naposledy zvečniť spolu uprostred apríla, keď si ruka v ruke vyšli na párty. Nič nenasvedčovalo tomu, že by ich 10-mesiacov trvajúci románik mal prechádzať nejakou krízou. 

Slávny spevák a sexi modelka oficiálne potvrdili svoj vzťah len v októbri minulého roka. Kate musela často čeliť nenávistným komentárom, že s Liamom len kvôli jeho peniazom. Vtedy si ju vo veľkom obraňoval. Dvojica spolu bývala v jeho dome v Londýne. Podľa najnovších informácii sa Cassidy už od neho odsťahovala a dokonca už má byť aj v rodnej Amerike. 

Viac o téme: Liam PayneKate Cassidy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu