Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovská rodina zverejnila vianočnú FOTO: Všetky oči smerujú TAM!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: gettyimages.com)

ŠTOKHOLM - Krásna rodinka! Aj keď sa v médiách hovorí najmä o členoch britskej monarchie, i ostatné urodzené famílie si zaslúžia pozornosť. Mimoriadne sympatickí sú napríklad švédsky princ Carl Philip (41) a jeho manželka Sofia (36), ktorí v týchto dňoch zverejnili ozaj vydarenú rodinnú fotku.

Princ Carl Philip je synom švédskeho kráľa Karola XVI. Gustava, ktorý má okrem urodzeného pôvodu aj obrovskú charizmu. V roku 2010 sa zoznámil s krásnou modelkou Sofiou Hellqvist. Dvojica sa v roku 2014 zasnúbila a rok na to spečatili svoj vzťah svadbou. V apríli 2016 sa im narodil synček Alexander a v auguste 2017 jeho brat Gabriel. 

Urodzený pár nedávno prezradil, že sa ich rodinka čoskoro rozrastie. Tretie dieťatko by mala Sofia priviesť na svet koncom marca alebo začiatkom apríla. Či k dvom synom pribudne tretí alebo sa im narodí dcérka, zatiaľ nevedno.  

Isté však je, že krásnej Sofii sa už pod oblečením črtá guľaté bruško. Dôkazom je fotka, ktorú zverejili na svojom Instagramovom účte. Na zábere pózuje urodzený pár so synmi pri adventnom venci. „Chceli by sme vám poďakovať za všetky vaše gratulácie našej rozrastajúcej sa rodinke,” znie v popise. Fanúšikovia nešetria milými slovami a väčšina komentuje najmä zaoblené bruško krásnej princeznej. 

Švédsky princ s manželkou zverejnili takúto krásnu vianočnú fotku, na ktorej sa brunetke pod oblečením črtá tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (6)
Švédsky princ s manželkou zverejnili takúto krásnu vianočnú fotku, na ktorej sa brunetke pod oblečením črtá tehotenské bruško.  (Zdroj: Instagram)

   

Viac o téme: Princezná SofiaPrinc Carl Philip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu