Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princ William a Kate vzali deti do spoločnosti: Takto sme ich ešte nevideli!

Princ William s manželkou Kate Zobraziť galériu (8)
Princ William s manželkou Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Premiéra na červenom koberci! Princ William (38) a jeho manželka Kate (38) sa svojho času objavovali v spoločnosti pomerne často. Príjemným prekvapením však bolo, keď im v piatok robili spoločnosť aj ich tri ratolesti - George (7), Charlotte (5) a Louis (2). Kde sa urodzená rodinka spolu ukázala?

Spojili príjemné s užitočným! Princ William a jeho manželka Kate si v piatok plnili svojej povinnosti a zároveň trávili spoločný čas s milovanými deťmi. Urodzená rodinka totiž patrila medzi čestných hostí pantomimického predstavenia v divadle The London Palladium. Vystúpenie bolo akousi poctou pre pracovníkov v prvej línii a ich rodiny.  

Asi nikoho neprekvapí, že keď sa ukázali na červenom koberci, strhli na seba všetkú pozornosť. George, Charlotte a Louis pevne držali za ruky svojich rodičov, avšak pohľad na ich rozžiarené oči prezrádzal, že si tieto chvíle celkom užívali. 

Princ William s manželkou
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Pred začatím predstavenia sa William prihovoril prítomným. V úvode vzdal poctu herečke Barbare Windsor, ktorá noc pred predstavením zomrela. „Vo svete zábavy bola veľmi výnimočná a rovnako tak bola legendou na pantomímových scénach naprieč krajinou, vrátane The London Palladium. Všetkým nám bude veľmi chýbať,” uviedol princ William.   

„Je úžasné tu byť. Ja a moja rodina sa na predstavenie veľmi tešíme. Dnes sme sa tu zišli na výnimočnom predstavení. A to vďaka vám - pracovníkom v prvej línii,” poznamenal smerom k publiku. „Tento rok ste zo seba dali úplne všetko a priniesli ste pozoruhodné obete. Rovnako tak aj vaše rodiny, ktoré vás videli oveľa menej, než by si priali,” znel úryvok z Williamovho príhovoru. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu