Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná samovražda vo Výmene manželiek: Obvinili člena štábu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Minulý týždeň šokovala verejnosť správa o smrti policajta, ktorý sa obesil počas nakrúcania Výmeny manželiek. Napriek tomu, že zanechal listy na rozlúčku, mnohým táto samovražda nesedela. Najnovšie polícia obvinila kameramana, ktorý údajne súťažiaceho vydieral.

Stanislavovu smrť si jeho blízke okolie nevedelo vysvetliť. S manželkou vraj problémy nemali a do relácie sa prihlásili iba zo zábavy. Konflikty podľa výpovedí svedkov nenastali aj pri žene, ktorá prišla do jeho domu na výmenu. 

Záhadná samovražda vo Výmene
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BLESK)

Prečo teda napísal dva listy na rozlúčku a obesil sa v lese? „Standa chcel od natáčania odstúpiť, pretože mu vraj niekto zomrel v rodine. To sa nepáčilo jednému človeku z externej firmy, čo program pre Novu nakrúcala. Začal s ním hrať hru na mačku a myš,” povedal Blesku muž oboznámený s okolnosťami nakrúcania. 

Podľa jeho slov sa kameraman policajtovi vyhrážal pokutou a keď Stanislav vyjadril ochotu zaplatiť, prišla vyhrážka, že mu zariadi vyhadzov z polície. „Opavskí policajti obvinili konkrétnu osobu z prečinu vydierania a vykonávajú ďalšie úkony trestného stíhania. Bližšie záležitosť komentovať nebudeme,” uviedla policajtka Pavla Jiroušková. Aj hovorca televízneho programu potvrdil, že polícia vyšetruje člena externej produkcie. 

Rozlúčka so zosnulým prebehla minulý utorok v slavkovskom kostole.

Záhadná samovražda vo Výmene
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: slavkov-u-opavy.cz)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu