Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tučná herečka chudne: Na web už vycapila FOTO v bikinách!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (10)
Rebel Wilson (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Za chudučkými kolegyňami nezaostáva! Na topkách sme už viackrát spomínali, že pre Rebel Wilson (40) je rok 2020 prelomový. Herečka, pre ktorú bola typická kyprá postava, začala chudnúť, cvičiť a zdravo žiť. Výsledkami svojej driny sa chváli na sociálnych sieťach, kde najnovšie pribudla fotka v bikinách.

Uspieť vo svete šoubiznisu aj s kilami navyše nie je jednoduché. Niektorí jedinci však zo svojich nedostatkov urobili prednosť a to ich odlišovalo od ostatných. Príkladom je austrálska herečka Rebel Wilson. 

Galéria: Rebel Wilson kedysi platili za to, aby bola tučná.
Tá v nedávnom rozhovore prezradila, že filmové spoločnosti od nej vyžadovali, aby bola tučná a podmieňovali tomu jej zárobok. Ak by totiž schudla, zarábala by menej. Známa blondínka si však povedala, že zdravie jej je prednejšie a pustila sa do zhadzovania nadbytočných kilogramov. 

„Cítila som to tak, že tento rok nebudem mať veľa roboty. V marci som oslávila 40. narodeniny a povedala som si, že sa budem sústrediť na svoje zdravie,” uviedla Rebel. „Nebolo to o tom, aby som schudla určitý počet kíl. Skôr mi išlo o správne mentálne nastavenie a zdravý spôsob života,dodala herečka.

Wilson je zrazu pre mnohých svojich followerov inšpiráciou. Na instagram už pravidelne dáva fotky, na ktorých predvádza schudnutú postavu. V týchto dňoch zverejnila dokonca aj fotku v zelených bikinách. Zatiaľ si trúfla len na záber, kde ju jej vidno len do polovice tela. Je však dosť pravdepodobné,  že už čosoro sa Rebel ukáže v plnej paráde.

Rebel Wilson sa predviedla v bikinách.
Zobraziť galériu (10)
Rebel Wilson sa predviedla v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu