Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi tučná herečka po boku sexi zajačika žiari: Už ju nafotili aj v plavkách - Aha!

Rebel Wilson po boku fešného frajera žiari. Zobraziť galériu (8)
Rebel Wilson po boku fešného frajera žiari. (Zdroj: Instagram)

CABO SAN LUCAS - Spokojná a šťastná! Na topkách sme vás už informovali, že herečka Rebel Wilson (40) výrazne schudla a má nového milenca. Je ním o 11 rokov mladší Jacob Busch, s ktorým si aktuálne užívajú spoločnú dovolenku. Zaľúbená dvojica neušla pozornosti paparazzov, ktorým sa slávnu blondínku podarilo zvečniť aj v plavkách.

Nie je žiadnym tajomstvom, že z herečky Rebel Wilson je v súčasnosti iná žena. Kedysi kyprá blondínka totiž zapracovala na svojej kondícii, výrazne schudla a žije oveľa zdravšie. 

Pozitívny vplyv na ňu rozhodne má aj láska. Herečka totiž randí so sympatickým podnikateľom Jacobom Buschom, s ktorým sa zoznámili minulý rok. Keď prepukla pandémia COVID-19 Rebel sa nachádzala v rodnej Austrálii, avšak boli spolu v intenzívnom kontakte, ktorý časom prerástol do vzťahu. 

Dvojica má za sebou už premiéru na červenom koberci a počas uplynulých dní si vychutnávali prvú spoločnú dovolenku. Spoločnými fotkami sa herečka chválila aj na svojom profile na Instagrame. Pridala aj pár záberov svojho štíhlejšieho tela, avšak na fotku iba v plavkách si netrúfla. 

Spravili to však za ňu paparazzi, ktorým sa zaľúbencov podarilo zvečniť vo chvíli, keď sa išli schladiť do vĺn. Herečka mala na sebe vkusné plavky, ktoré doplnila výrazným klobúkom a slnečnými okuliarmi. 

Paparazzom sa podarilo zvečniť Rebel Wilson a jej frajera v plavkách.
Zobraziť galériu (8)
Paparazzom sa podarilo zvečniť Rebel Wilson a jej frajera v plavkách.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Rebel WilsonJacob Busch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu