Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Meghan v paláci trpela: TOTO je jeden z hlavných dôvodov, prečo odišli z kráľovskej rodiny!

Princ Harry s manželkou Meghan Zobraziť galériu (4)
Princ Harry s manželkou Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Praskli jej nervy! Uplynulo už niekoľko mesiacov, odkedy princ Harry (35) a jeho manželka Meghan (38) oznámili odchod z kráľovskej rodiny. Aj napriek tomu, že od ich vyhlásenia už ubehol pomerne dlhý čas, situácia sa stále neupokojila...

Už niekoľkokrát sa objavili informácie o tom, že bývalej herečke prekážala nespravodlivosť a odlišný postoj, aký zvyšok rodiny zaujal k nej a manželke princa Williama. Kým Kate dvor neustále chránil, ona akoby zostala na ocot a rovnakú oporu jej nikto neposkytol. To najnovšie pre britský Daily Mail potvrdila aj jej priateľka. 

Galéria: Princ Harry s manželkou Meghan na Endeavour Fund Awards
Nedávno totiž v magazíne Tatler vyšiel článok, v ktorý Kate osočoval. Preberali v ňom napríklad jej zdravotný stav či údajnú poruchu príjmu potravy. Kensingtonský palác krátko po vydaní obsah článku označil za nepravdivý s tým, že obsahuje množstvo klamstiev a nepresností. No ich vyhlásenie na obranu Kate opäť naštartovalo jej švagrinú Meghan. 

„Povedala, že Kensingtonský palác nikdy nevystúpil na jej obranu, keď bola prepieraná v médiách. Teraz o Kate napíšu niečo trochu negatívne a palác príde za menej ako 24 hodín s vyhlásením na jej obranu,” povedala s tým, že Harry a Meghan opakovane žiadali rodinu, aby podobným prístupom zastavili lynč niekdajšej herečky. To sa však nestalo. 

Meghan je vraj bez kráľovskej rodiny oveľa šťastnejšia.
Zobraziť galériu (4)
Meghan je vraj bez kráľovskej rodiny oveľa šťastnejšia.  (Zdroj: SITA)

Meghan nedokázala pretrpieť odlišné zaobchádzanie
Zobraziť galériu (4)
Meghan nedokázala pretrpieť odlišné zaobchádzanie  (Zdroj: SITA)

„Všetci to ale ignorovali. A zrazu príde Kate, luskne prstami a hneď má podporu paláca. Meghan mi vysvetlila, že to bol jeden z hlavných dôvodov, prečo sa s Harrym rozlúčili s kráľovským životom. Cítila nedostatok podpory a úplnú ignoráciu bolesti a úzkosti, ktorú utrpela, keď ju kritizovali médiá. Povedala mi, že skôr ako podpory sa dočkala pocitu, že žiada a očakáva príliš veľa,” dodala priateľka Meghan. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu