Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolestné priznanie vojvodkyne Meghan: Bola tehotná a... Prehovorila o potrate!

Vojvodkyňa Meghan prišla o nenarodené dieťatko. Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa Meghan prišla o nenarodené dieťatko. (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Namiesto radosti obrovský žiaľ! Spoveď vojvodkyne Meghan (39), ktorá sa objavila v dnešnom vydaní New York Times, sa určite nezaobišla bez množstva sĺz. Manželka princa Harryho (36) totiž priznala, že v lete tohto roka bola tehotná. O bábätko ale žiaľ prišla.

Galéria: Harry a Meghan
Straty, ktoré zdieľame... Tak znie názov spomínaného článku, ktorý možno pokojne označiť za najosobnejšiu spoveď vojvodkyne Meghan. Tá si v lete tohto roka prešla obrovskou bolesťou, keď prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom. 

„Bolo obyčajné júlové ráno. Spravila som raňajky, nakŕmila psy, zjedla vitamíny, našla stratenú ponožku a zdvihla spod stola zatúlanú farbičku. Dala som si vlasy do chvosta a vybrala som svojho syna z postieľky. Pri tom, ako som mu vymieňala plienku, zacítila som v bruchu silný kŕč,” opísala Meghan začiatok zrejme najhoršieho dňa v jej živote. 

„So synom v náručí som klesla na zem a začala som mu spievať uspávanku, aby sme zostali pokojní. Cítila som ale, že niečo nie je v poriadku. V momente, keď som objímala svoje prvé dieťa, vedela som, že strácam to druhé,” dodala vojvodkyňa. 

Meghan pomerne otvorene popísala aj to, ako bolestivá situácia zasiahla jej manžela Harryho. „Ležala som v nemocničnej posteli a držala som svojho muža za ruku. Dlaň mal vlhkú. Dala som mu na ňu bozk. Bola mokrá od našich sĺz. Hľadela som na studené biele steny a rozmýšľala nad tým, ako sa z toho spamätáme,” priznala tmavovláska. 

Vojvodkyňa Meghan svojou otvorenosťou prekvapila mnohých. Je v podstate prvou urodzenou dámou, ktorá prehovorila o strate dieťatka. Zara Tindall - najstaršia vnučka Kráľovnej Alžbety II. potratila dvakrát, Sophie, grófka z Wessexu prišla o nenarodené dieťatko v roku 2001.

Viac o téme: Kráľovská rodinaMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu