Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká herečka v karanténe s dvomi deťmi: Bez alkoholu to proste nejde!

Jitka Čvančarová Zobraziť galériu (2)
Jitka Čvančarová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Posledné mesiace boli náročné najmä pre rodičov školopovinných detí. Tak ako u nás, aj v Česku boli školy a škôlky zavreté. Deti tak boli doma a rodičia museli zvládať aj výuku. Herečka Jitka Čvančarová (42) prezradila, že v tomto období začala častejšie siahať po alkohole.

Jitka Čvančarová je vydatá za tanečníka Petra Čadka, ktorý sa predstavil aj v slovenskom Let’s Dance ako partner Andrey Verešovej. Česká dvojica má spolu dve deti – dcéru Elenu (2012) a syna Theodora (2018). 

Galéria: Jitka Čvančarová

Rovnako ako iné mamy, aj Jitka zostala počas pandémie koronavírusu s deťmi doma a musela sa venovať aj výuke svojej veľmi živej dcérky. „Myslím, že karanténa sa bez alkoholu nezaobíde,” uviedla v internetovom vysielaní Divadla v Celetnej. „Ja som do čias karantény bola takmer abstinentka. Aj keď som z vinárskej rodiny, fakt skoro nepijem. Ale pardon! To sa prosté nedá inak, takže na zdravie!” dodala. 

A že nešlo len o nejaký vtip, dokázala aj pri následných diváckych otázkach, keď svoje tvrdenie zopakovala. „Čo mi karanténa dala? Začala som trošku piť,” odpovedala. 

Jitka Čvančarová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Prima)

Ako následne vysvetlila, potreby jej detí sú diametrálne odlišné, keďže Elenka má 8 rokov a Theodor iba rok a pol. Dievčatko je navyše dosť neposedné. „Úplne úprimne – chýba nám disciplína. Elenku donútiť k disciplíne, najmä keď už začalo byť teplo a navodzuje to taký prázdninový režim, je to naozaj náročné, aj keď chodí ešte len do druhej triedy. Nie je to úplne jednoduché s tými tromi teplými jedlami denne, ešte stáť aj za sporákom. Obdivujem všetkých, ktorí majú deti s väčším vekovým rozdielom a majú viac úloh, nie je to sranda,” povedala úprimne herečka. 

Viac o téme: Jitka Čvančarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu