Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica zo seriálu RTVS: Na akcii vyvalila vnady... Preboha, veď tie šaty prasknú!

Jitka Čvančarová v seriáli RTVS Doktor Martin Zobraziť galériu (5)
Jitka Čvančarová v seriáli RTVS Doktor Martin

PRAHA - Zlý, zlý, zlý výber! Jitka Čvančarová (37) patrí k ženám krv a mlieko, no vyžaruje neskutočný sexepíl. Ale len kým sa jej nepodarí výberom outfitu šliapnuť úplne vedľa. Brunetka zo seriálu Doktor Martin sa pred pár dňami objavila v spoločnosti v červených šatách, z ktorých jej kypeli vnady a vytŕčala podprsenka. Navyše, isté časti jej oblečenia vyzerali, že sa už-už pretrhnú. Toto naozaj zvodne nevyzeralo.

Chcela byť za peknú, nevyšlo! Jitka Čvančarová nemá miery modelky, napriek tomu je nesmierne príťažlivá. Bohužiaľ, dokáže sa obliecť tak, že vyzdvihne všetky svoje nedostatky a vtedy už tak zvodne samozrejme nevyzerá. 

Brunetka sa pred pár dňami objavila na charitatívnej akcii, kde aj zaspievala. Hostí však viac než vystúpením zaujala svojím oblečením. Herečka sa nahodila do šiat, ktoré boli „nafúknuté” na bokoch a robili ju tak dosť mohutnou. 

Ešte horšie však pôsobila vrchná časť. Hlboký výstrih odhalil mohutné materské prsia, ktoré už podliehajú zemskej príťažlivosti. Jitke dokonca vykúkala aj biela podprsenka. Zároveň však všetci tŕpli, či šaty priamo na Čvančarovej neprasknú. Šnúrka, ktorá viedla poza krk od jedného ramena k druhému bola totiž poriadne napätá. Keby povolila, brunetka by zrejme zostala pred všetkými len v bielizni. 

Jitka Čvančarová vyvalila vnady a šnúrka okolo krku takmer praskla.
Zobraziť galériu (5)
Jitka Čvančarová vyvalila vnady a šnúrka okolo krku takmer praskla.

Viac o téme: Jitka Čvančarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu